Відгуки про методику лікування А.І. Потопальського

Відгуки за 2010-2018 роки можна знайти за посиланням:
http://pedtolerant.com/category/vidguky-pro-diyalnist/

2019 р.

Я, Скотенко Лариса Михайлівна, дякую Господу Богу і професору Анатолію Івановичу Потопальському і його працівникам за велике досягнення у винаході препарату «Ізатізону» в комплексі з другими препаратами.

Особливий випадок з моєю тіткою Марією, яка мала ІV стадію онкозахворювання грудей і після прийому ізатізону моя тітка Марія видужує.

Дякуємо уклінно, молимось і віримо в Господа Бога нашого Ісуса Христа!

м. Київ. Скотенко Лариса Михайлівна.

Несколько лет пользуюсь изатизоном, свечами и травами. Результат изумительный:

  1. Вылечил желудок, кожные заболевания.
  2. Выгнал хеликобактер (без антибиотиков).

Вырастил (уже два сезона) кавбуз и с его помощью оздоравливаю печень и желудок.

Спасибо А. Потопальскому и желаю ему здоровья и долгих лет.

О.М. Коваленко

8.01.2019

Я, Гайдаєнко Петро Васильович, мав онко захворювання. Д/з: меланома шкіри спини під рукою 3-ї стадії. Після операції, слава Господу Богу і Анатолію Івановичу Потопальському, приймав ізатізон і всі препарати, які мені говорили. Пройшов уже рік, себе почуваю нормально, аналізи показали хороші.

Проживаю в селі Мархалівка, Васильківський р-н, Київська обл.

Прийом свічок ізатізон і прополіс дуже допомагає при дегенеративно-дистрофічних змінах хребта.

Балуш Т.Т.

17.01.2019 р.

Моєму татові поставили діагноз рак простати IV стадії. Після лікування препаратами Анатолія Івановича рівень ПСА впав до норми!!! УЗІ показує органи здорової людини!!! Дуже вдячні Анатолію Івановичу за його винахід, за його наснагу і величезне бажання допомогти окремим людям і людству в цілому!!!

Проживаю в м. Києві.

Ольга Ревук.

21.01.2019 р.

Ми лікували пролежень у чоловікового брата з жовтня 2018 р. Була гнила рана діаметром 4 см і глибиною 1 см. Кругом рани почервоніння ще більшими розмірами. Лікували два місяці. Спочатку рану промивали перекисом водню. Потім накладали пов’язку змочену ізатізоном. Кругом рани мазали маззю «монастирською». Це робили три рази на добу. З рани виходив гній. По мірі зменшення гною тампони з ізатізоном накладували 2 рази на добу. Потім 1 раз на добу. І вже кругом рани намазували мазь «Спасатель» – бальзам (в аптеці є). Рана затягувалась потрошку, затянулась зовсім. Дуже задоволені ізатізоном. Наша сім’я вся користується ізатізоном, особливо в зимній період, коли буває простуда, температура.

Дякуємо Вам за такий чудовий препарат.

Садурська Г.І.

Бородянка

вул. Центральна

07.02.2019 р.

Весьма эффективно делаю профилактику широкого спектра заболеваний: вирусные – типа, грипп, герпес, ангина, болезни ЖКТ, дыхательных путей, мочеполовой системы, сосудов. Подбираю изатизон на приборе в каплях от 3 до 10. Если болезнь в острой стадии рекомендую принимать 1-2 дня по 5 мл 2 раза в день. Эффективность – в течении 30 дней улучшение на 30-50%, через 3 месяца полное выздоровление.

Низкий поклон и большая благодарность Анатолию Ивановичу Потопальскому.

Киев, Кострома Ирина Валериевна,

Тренер по плаванию, диагност – общество натуральной медицины Ганноверского ун-та.

Шановний Анатолій Іванович та працівники інституту!

Дуже дякую за запропоноване мені лікування фіброміоми, яку у мене діагностували 10 років тому. Пропивши курс лікування (2 неділі), я помітила, що у мене зійшла екзема на долонях. З’явилась у мене екзема 30 років тому. Спочатку я лікувалась підручними методами, а потім з допомогою лікарів. Витрачала по кілька зарплат. В кращому випадку ефект був тимчасовий. Втомившись лікуватися, я перейшла на резинові рукавиці. Прилаштувалася не працювати біля землі, намагалась зайвий раз не мочити руки.

Тому, коли побачила ефект віл ліків з чистотілом, була дуже здивована. Почала робити ремонт, працювати на городі. Все мити, а екзема не з’являлась.

Дуже дякую своїм рятівникам.

Медвідь Ольга Іванівна.

с. Мархалівка.

17.02.2019

Я. Єфіменко Олександр Іванович, 1967 р. Пройшов курс лікування по методиці Анатолія Івановича Потопальського. Вже на третій день курсу кинув палити і взагалі самопочуття покращилось.

Щиро вдячний А.І. Потопальському за його багаторічну созідательну діяльність, вдячний за його чудовий сорт ехінацеї «Поліська красуня», яка багато років не тільки радує своєю неповторною красою, але і лікувальними властивостями. Вдячний за синюху блакитну, за помідори «Українські», які чудово зберігаються. Вдячний за кавбузи – великани в овочевництві.

Вдячний за чудові ліки «Ізатізон» від ракових захворювань.

Вашими рослинами і препаратами вже лікується моя дружина, члени моєї сім’ї і мої друзі.

За цей подвиг Вашого життя я Вам щиро вдячний і бажаю Вам терпіння, наснаги, непохитності духу в цій видимій і невидимій боротьбі за спасіння нашої неньки України.

Приймак Василь Володимирович, автор заснування територіальної громади «Зелена Січ», пропагандист вирощування лікарських і пряно-ароматичних рослин.

Тернопільська обл.

Ланівецький р-н.

с. Москалівка, вул. Шевченка, 19.

25.02.2019 р.

Висловлюю найкращі та найщиріші слова вдячності людині з великої літери, цілителю, лікарю, чуйній, привітній людині – Потопальському Анатолію Івановичу.

Років 30 тому із преси дізналась про методи лікування Анатолія Івановича лікарськими травами. Так сталося, що зустрілася зі смертельною хворобою в 2014 році. І тепер познайомилась з ним особисто. Вірю йому, лікуюсь його препаратами та надіюсь на виздоровлення.

Бажаю Анатолію Івановичу ще довго-довго допомагати людям, а ще хочу щоб його методи лікування були признані нашими високими керівниками держави і були доступні більшій кількості людей з України і інших країн.

Блашко Людмила Іванівна, 64 роки.

м. Батурин, Бахмацький р-н, Чернігівська обл.

20.03.2019 р.

Хочу щиро подякувати Анатолію Івановичу за чудовий препарат «Ізатізон». За допомогою його я оздоровив свою пасіку від таких тяжких хвороб як аскофероз та європейський гнилець. Використовуючи цей препарат, я повністю відмовився від стандартних препаратів з антибіотиками.

Кириченко Олександр Михайлович, професійний пасечнік.

Полтавська обл., Оржицький р-н,

с. Денисівка.

Я, Деркач Катерина Романівна, 80 років, висловлюю глибоку вдячність Анатолію Івановичу Потопальському за його труд на оздоровлення духовне і фізичне. Моя сім’я протягом 6-7 років користується ізатізоном, а донька і свічками. Мені за довге моє життя лікували гайморит методом проколу. А після вживання ізатізону я забула, що таке гайморит.

Дуже вдячна я і моя сім’я, бажаємо творчого довголіття, Божого благословення на нові відкриття.

З повагою, я та моя сім’я.

с. Хотів.

Дякуючи Вам, Анатолію Івановичу, за Вашу працю на ниві оздоровлення нашого суспільства, я як одна із багатьох людей, які Промислом Божим познайомившись з Вами і Вашим методом лікування та препаратами, відчула і зрозуміла, яка велика сила Ваших препаратів в підтримці свого здоров’я. Довгий час з 2001 року я маю проблему зі здоров’ям – починаючи зі щитовидної залози і виходячи з цієї хвороби виникли ряд інших хвороб. Вашими препаратами привела в порядок своє здоров’я і підтримую далі. Всі мої близькі і знайомі також почали вживати Ваші препарати і дуже задоволені, бо мають гарні результати.

Дуже Вам вдячна, Анатоліє Івановичу, за Вашу працю. Бажаю Вам многія і благая літа. Нехай Господь Бог благословляє Вас на кожному кроці, а Мати Божа оберігає і покриває Вас Своїм Чудотворним омофором.

Потапчук Марія Геннадіївна.

м. Київ.

26.03.2019 р.

У мене була кіста і після прийому свічок з ізатітонієм вона зникла. Дуже вдячна, що є такий препарат.

Верховець Наталія Михайлівна.

27.03.2019 р.

Використовуємо препарат ізатізон для профілактики хвороб у бджільництві, пасічникуємо на Миколаївщині. Результатами застосування препарату дуже задоволені і будемо користуватися надалі.

Ткаченко Олена Петрівна.

27.03.2019 р.

В 2005 году я обратился к А.И. Потопальскому по острому воспалению предстательной железы (моча шла с кровью). Был назначен курс лечения изатизоном (микроклизмы 40 введений через день), сбором Потопальского в течении 80 дней за 20 минут до еды (спиртовой настой+водный в двойной дозировке), кавбусорб и кавбузоловая олия. Эффект ощутил на 4-5 день, к середине лечения тянущие боли в области простаты прекратились, ночью перестал подниматься в туалет. В последующие годы при наступлении холодного периода года я взял за правило проводить курс лечения сбором Потопальского, изатизоном, кавбусорбом, кавбузоловой олией, в последствии появившимися изатитониевыми свечами. Для поднятия иммунитета детям брал эхинацею пурпурную, пользовался также чаями Потопальского, производимыми Житомирской фабрикой.

Этими сборами пролечивалась и моя мать, Неродюк Валентина Прокопьевна, перенесшая операцию по удалению полипов на прямой кишке, ей была выведена стома на живот в 65-ти летнем возрасте. Ушла из жизни в 69 лет, до последних дней обслуживала себя сама.

Этими сборами пользуется житель Ржищева, киевской обл., Лутненко Николай Павлович, мой знакомый, перенесший онкологическую операцию на прямой кишке в Киевской областной больнице, ему также выведена стома на живот. После операции прошло 6 лет.

Сборами Потопальского А.И. пользуется в настоящее время мой родной брат, Нероднюк Виталий Степанович, 1962 г.р. Прооперирован в БСК по непроходимости кишечника. Анализ выявил раковую опухоль. Лечение проводится амитозином, изатизоном, кавбусорбом, кавбузоловой олией, изатитонием на прополисе, сбором Потопальского А.И. (спиртовая и водная фракции), в дополнение проводится лечение спиртовой настойкой лабазника обыкновенного (корень), кроме этого была взята для изготовления вакцины раковая опухоль (3 гр) в лаборатории института радиологии.

Меня ознакомил с методом Потопальского А.И. мой сослуживец Ефименко Виктор Степанович с которым мы вместе служили в пожарной охране. У него была операция на ноге – рак IV степени кости, 15 лет назад. После операции и химиотерапии он начал угасать, резко ухудшилось состояние здоровья. Попав на прием к Потопальскому он стал использовать его методику, в результате которой резко улучшилось состояние его здоровья, он до сих пор продолжает работать инженером по технике безопасности в институте микробиологии.

Он настоял на моем лечении у Потопальского его сборами, т.к. я являюсь ликвидатором, находился в Чернобыле и работал на атомной станции и разлома 4го реактора с 5 по 9.05.1986 г. Инвалид II группы. Однако, приняв на вооружение данную методику, я продолжаю работать, веду активный образ жизни, воспитываю 2х внуков.

Нероднюк Владимир Степанович, 1953 г.р.

г. Киев

3.04.2019 г.

Я. Марія Яківна Антоненко, щиро дякую Вам, Анатолій Іванович, за Ваш унікальний препарат ізатізон.

Це один з найефективніших препаратів, які я використовувала. Він вбиває стафілококову паличку. Не дає побічних дій. Цьому препарату немає ціни. Його можна застосовувати при різних хворобах. Він дає оздоровлення організму на сто відсотків.

Я особисто застосовувала його при різних хворобах. Коли заболів зуб, то накладала тампон із ізатізоном на зуб аж до дісни. Через 40 хв. біль пройшла.

Коли боліло ухо, то в ухо вставляла турундочку із ізатізоном і біль проходила дуже швидко. Ізатізон добре діє при опіках. Коли після операції не заживає рана, то замазать рану ізатізоном і за 3-4 дні рана заживає. Це я перенесла на собі. Ізатізон в даний час не має заміни.

Я дуже вдячна Вам, Анатолій Іванович, за Ваш найефективніший препарат ізатізон.

Дай Вам Боже здоров’я на довгі роки життя за Вашу плодотворну працю.

З повагою до Вас,

Марія Яківна.

4.04.2019.

Шановний Анатоліє Івановичу!

Дякую, дякую, дякую за Вашу працю, за геніальний винахід – ізатізон, за допомогою якого я полегшила собі життя.

Багато років страждала гайморитом та ларингітом, з тяжкими наслідками та ускладненнями на серце.

Вже два роки приймаю ізатізон та не хворію цими захворюваннями.

Не можу повірити, що можна не хворіти.

Низько вклоняюся, обіцяю молитися о Вашем здравії!

Бажаю допомоги Божої у Вашій благородній праці.

Пущина Людмила Іванівна,

м. Одеса.

Також, дякую Вашим працівникам, які завжди уважно вислуховують усі питання та відповідають на них.

Бажаю усім доброго здоров’я та милості Божої.

24.04.2019 р.


Як би було добре, щоб Господь продовжив життя та добре самопочуття шановному А.І. Потопальському. Щоб він продовжив ту надзвичайно потрібну місію рятування людей. Я – одна із них. Та, яку оздоровча система Потопальського тримає на «плаву».

Наприклад, без аерозолю «Ізатізону» не виходжу на вулицю. Маю проблему гаймориту (частина пломбіровочної маси в пазусі), яку дуже швидко нейтралізую турундами з «Ізатізону». Ставлю їх в вуха і ніс – через декілька годин все приходить в норму.

Мої внуки, 10 р., 12 р., 15 років теж користуються вищезгаданими ліками. Віруси, отруєння, інтоксикація – все лікуємо «Ізатізоном». Слава Богу, майже не використовуємо хімічні ліки. З усім бореться цей дивовижний препарат.

Моя сестра лікує ізатізоном суглоби, опіки, нежить. Навіть інтоксикацію виліковує. Це дійсно дуже дійові та швидко діючі ліки.

Ми щиро вдячні Анатолію Івановичу за його розробки.

З повагою та побажанням міцного здоров’я п. Потопальському.

Мешканка м. Києва, Вихристенко Г.М.

Я, Поленичко Владислав Юрійович, 27 років. Живу в м. Києві. Вже не перший рік вживаю препарат «Ізатізон» з метою профілактики вірусних захворювань, адже служба пов’язана з спілкуванням з багатьма людьми.

За препарат дізнався від батьків, свого часу, завдяки препарату «Ізатізон» батько вилікувався від онкозахворювання, тому зараз здійснює прийом з метою профілактики.

22.04.2019

Я. Прокопишин Артем Андрійович, хотів написати відгук з приводу того, як мені допомагають ліки Потопальського Анатолія Івановича.

Один раз спробував курс пропити – допомогло, вилікувало від алергії, яка раніше була на всяке цвітіння. Став я зовсім здоровим. Це було влітку 2017 року.

В зимові періоди під час загальних епідемій я мазав ніс, горло і вуха ізатізоном. Допомагало краще, ніж раніше. Адже до 2017 року, як зимові періоди чи горло, чи ніс починали боліти – піднімалась висока температура до +40°С, крім того кашель і бронхіт. Ніс не дихав довгими періодами. І ще я отитами довгими хворів. Як почав мазатись ізатізоном, ставити свічки, пити кавбусорб – допомогло. Стало краще жити. Тепер я сильно не хворію. Тільки в періоди епідемій і в весняний період буває горло болить і ніс не дихає. Як я прийму вищезазначені препарати – за тиждень все проходить.

Хотів ще зазначити, що я в минулому році був три рази на прийомі у Анатолія Івановича. Перший раз я з ним поспілкувався і пройшовши курс лікування я другий раз прийшов до Анатолія Івановича. Він розповів мені, що треба провести лікування ще такими препаратами: Спокій, Кавбузол. І сказав, що зараз йде вимирання людей – треба звернути увагу на свої вчинки, допомагати один одному. А причина цьому глобалізація і пересиджування за телевізорами, гаджетами, комп’ютерами і т.д. А особливо ігри на вищезазначеній техніці зомбують людей. Щоб сидів не більше 30 хв. в день. І був уважним, щоб не вироблялася залежність. І щоб побільше бував на свіжому повітрі, бо постійне сидіння в квартирі призводить до нестачі кисню в організмі. Треба частіше сповідатись і причащатись, бо тільки таким людям допомагають ці ліки. Але мене хрестили майже зразу після народження, а регулярно сповідатись і причащатись я почав з 5 років. З тих пір я причащаюсь переважно раз на тиждень. У Великий піст і як багато православних свят – причащаюсь частіше. Буває і рідше, але це коли захворів або у довгому від’їзді з Києва. Після 5 років це не було рідше, ніж раз на місяць. До 5 років я причащався раз на 3 місяці. Ще про Сповідь і Причастя Анатолій Іванович мені повідомив, щоб я сповідався від серця і Причащався зі страхом Божим. Все вищезазначене я постарався зробити і мені полегшало, але це треба робити протягом всього життя.

Третього разу Анатолій Іванович своєю порадою допоміг мені вирішити найтяжчі проблеми в сім’ї, ці ліки також допомогли і батьки з меншим братом останнім часом також сильно не хворіють. Рекомендували недавно і родичам і знайомим пройти курс. Вони почали, але в найближчому майбутньому знатимемо результат.

Я вдячний Анатолію Івановичу за таку допомогу і бажаю всього найкращого. Також передаю йому уклін.

Я, Гладун Ганна Степанівна, жителька львівської області. У 1990-х роках захворів мій батько, діагноз: аденокарцинома низької форми диференціації (неоперабельна). Звернулася до Анатолія Івановича Потопальського. Доктор призначив нам комплексне лікування: приймав амітозин, ізатізон, протипухлинний збір (настоянка із 5-ти трав), дав різні рекомендації і сказав «через пів року буде все добре». Так і сталося. Батько пішов працювати, займався сільським господарством і жив нормальним життям.

Зараз у мене діагностували: меланому шкіри лівого стегна. Я знову звернулася до професора Потопальського А.І. Мені призначили курс лікування, лікуюся, вірю у Бога, і вірю, що з Божої милості Анатолій Іванович мене теж вилікує.

Нехай Господь Бог посилає Анатолію Івановичу і його співробітникам міцного здоров’я і оберігає на кожному кроці.

28.05.2019 р.

Гладун Ганна.

Я, Михайлишин Світлана Олексіївна, живу в м. Києві. У 2012 р. моєму чоловікові поставили діагноз хронічний лімфолейкоз. Слава Богу, схимонахиня Олександра порадила нам звернутися до Потопальського Анатолія Івановича. Лікар назначив нам комплексне лікування, повний курс пройшли тричі, а потім Анатолій Іванович додав амітозин, добавили настоянку з лабазнику, сабельнику, настій квіток гречки.

Лікар гематолог назначав препарат лейкерон, але вже сім років ми лікуємося тільки препаратами А.І. Потопальського і дотримуємося його рекомендацій.

Крім ліків у себе на дачі вирощуємо нові сорти овочів, які одержую в інституті (помідори, огірки, кавбуз Здоров’яга, фізаліс).

Дуже дякую Богу за знайомство з таким лікарем з великої літери, про якого знають в усьому світі, а в нашій країні нажаль не дають рятувати і дбати за нашу націю.

Дякую Анатолію Івановичу за його небайдужість та любов до своєї країни.

Римма Евгеньевна, 45лет, г. Житомир.

Об Изатизоне узнала от своих приятелей Михаила и Татьяны, которые узнав о моей проблеме предложили мне препарат Изатизон.

Об изатизоне:

1-й раз использовала после травмы ребенка. Рана на голове после операции не заживала несколько месяцев, всё время гной шёл. Даже когда мы регулярно ездили на перевязки.

На сутки (так получилось, никто не планировал специально) на вату нанесла изатизон и перевязала бинтом. Когда сняли рана полностью затянулась и больше никогда не загноилась.

2-й раз, когда брызнуло горячее масло со сковороды. Нанесла изатизон сразу. И там, где он какое-то время находился- не осталось и следа, ни воспалилось, ни покраснело, ничего. (Это было лицо, и место возле глаза). А где стёрлось одеждой, там образовался волдырь и рана. Но при повторном использовании изатизона – рана зажила быстро.

3-й раз – у ребенка дерматитные проявления от памперсов. Яички опухли, всё покраснело сильно, ребенок плакал от боли (7 месяцев). После нанесения Изатизона, боль сразу прошла, ребенок успокоился, через какое-то время и опухлость ушла.

4-й раз. У отца – 70 лет, была страшная аллергия. Опухло лицо, тело, ноги, спасались Изатизоном. Уходил зуд и немного спадала опухлость.

5-й раз. Ребенок 7 месяцев получил химический ожог. Из игрушки пластмассовой вытекла какая-то жидкость и сильно опекла кожу на ручке. Боль снимается сразу… А вот ожог ушел через пару дней.

6-й раз. Грибок на ногтях ног.

Конечно, это более длительный процесс, но верх ногтя сразу подсушивается и его можно спилить.

7-й раз. Пробовала для облегчения зубной боли, парадонтитных проявлений, кровоточивости, язвы во рту, эффект намного меньше… делала примочками на ночь.

Мы очень довольны.

Я его везде теперь с собой вожу.

Михаил Евлампиевич Чечель

7.06.2019 г.

Цей інститут, як оригінальна структура, що розробляє і використовує найновіші і ефективні системи збереження здоров’я людини і відновлення довкілля, мало відомий широкому колу населення і особливо спеціалістам. 


А народ вимирає, а довкілля цей же народ знищує. 
Тому звертаюсь до всіх хто поставив помітку “подобається” висловитись детально – хто і що може сказати від себе про цей “заклад”, напрямок оригінальних досліджень і новітні системи оздоровлення доктора А.І. Потопальського.


А за себе скажу, що мною, моїми родичами і знайомими нагромаджений великий досвід ефективного застосування вказаних розробок навіть у безнадійних ситуаціях: важкі опіки, онкологія, вірусно-мікробні інфекції, стоматологія, урологія, гінекологія, проктологія, дерматологія, нервові захворювання.


А які чудові і урожайні нові рослини селекції А. Потопальського (особливо мені подобаються помідори сорту “Український” – і смачні, і запашні, і дуже багато виростає на кущі). 
Еліза.

04.07.2019

Анатоліє Івановичу, Вами гордиться Житомирщина, Древлянський Край та всі люди, які Вас знають, особливо хворі, що стали здоровими!
Проблеми підняті Вами на поверхню стосуються кожного, та не кожен ними переймається вчасно, Більшість громадян не задумуються над ними. Екологічній освіті не приділяється уваги! Сумно…
Дай Боже Вам здоров’я та добра! Низький уклін Вам за Вашу працю!

Василь Петрович.

20.09.2019

Хочу подякувати Потопальському Анатолію Івановичу за його невтомну працю, за його турботу, за віру в краще життя і за його велике серце!

Ліки, які виготовляються за його рецептами, вважаю найкращими, тому що вони виготовленні на рослинній сировині і фактично не несуть ніякої шкоди (в порівнянні з хім. препаратами).

Я знаю багатьох людей, які вживають чаї Потопальського, які лікуються його препаратами і задоволені результатом, і не перестають бути вдячними професору.

А ще я б хотіла зазначити, що повністю підтримую ствердження Анатолія Івановича в тому, що фізичне оздоровлення людини і довкілля не можливе без духовного оздоровлення суспільства, без совісті і моралі.
Нажаль сучасні люди занадто погрузли у вихрі матеріальних цінностей і мало хто замислюється про стан своєї душі. Люди забули як це любити по справжньому. Все стало пропускатися через призму грошей. І це зробило людей жадібними, злими, заздрісними, байдужими… Іноді здається, що світ зійшов з глузду. А це просто – хворі душі…

Але насправді все може змінитись, якщо кожен з нас почне звертатися до своєї душі. Якщо кожен знайде причину своїх страждань. І попросить прощення перш за все в себе, що впустив всю ту нечисть до свого серця. А потім попросив прощення у своїх близьких. Це тяжкий труд – робота над собою. Але люди повинні зрозуміти, що тільки так вони стануть здоровими і щасливими.

Анатолій Іванович – це саме та людина, яка має світлу душу і своїм прикладом доводить, що життя без страждань і ненависті можливе, що можливо бути щасливим, життєрадісним, задоволеним собою і безкрайньо вдячним за все, що тебе оточує. Він мужній, сильний, мудрий і нескорений. Нехай його труди не пройдуть даремно, нехай він залишить великий вклад в суспільстві. Бажаю йому натхнення, завжди залишатися таким, як він є, і бути прикладом для нового покоління!

З повагою Гузь Наталія

с. Білоусівка, Миколаївська обл.

20.09.2019

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *