Uncategorized

УВАГА! ТЕРМІНОВО!

УВАГА! ТЕРМІНОВО!
Читаємо, вивчаємо, аналізуємо, сприймаємо, пошируємо Евангелівське Вчення Господа Нашого Ісуса Христа і Слово Боже, продиктоване нашій співвітчизниці, колезі та однодумцю Ж.О. Крученко – для усіх нас.

Дорогі колеги і однодумці, розумні, кмітливі, кваліфіковані, людяні та взаємно терпеливі, з твердою вірою у Бога Творця, Господа нашого Ісуса Христа із Святим Духом – непереможною Святою Трійцею та Іскрою Божою у наших серцях!

Ми вступили в останні найскладніші десятиліття нашої історії, описані у пророчому «Апокаліпсисі» улюбленого Господнього апостола Іоанна Богослова. Через одну із достойних знавців законів Всесвіту, нашої колеги Жанни Олексіївни Крученко для усіх достойних землян, передані Божі Настанови, поради і роз’яснення для їх духовного зростання. Вони записані у формі диктантів з ілюстраціями, основними слов’янськими  мовами (оновлена старослов’янська, сучасна українська, російська)- СЛОВО БОЖЄ  ДО УСІХ ЗЕМЛЯН І КОНКРЕКТНО У ЦЕЙ ТРИВОЖНИЙ ЧАС – ДО НАС!
Впродовж понад трьох років Ви, а також усі зацікавлені наші відвідувачі мали можливість ознайомитися з деякими з них у публікаціях, на сайтах і фейсбуку ІОВНУ, та журналу Педагогіка толерантності і тепер недоступному сайті міжнародної Академії наук і вищої освіти (МАНВО).

Враховуючи тривожність сучасного періоду нашої історії та необхідність прозріння багатьох одурманених наших сучасників, нами прийнято рішення розмістити на наших сайтах і фейсбуці переданих нам покійною Ж.О. Крученко цих продиктованих, вкрай важливих для усіх, Божих повідомлень:

СЛОВО О СЛОВЕ
Притчи
Матрица
Наставления Господа Иисуса Христа Жанне Крученко
Збірник віршів
Людина нової генерації

Прохання до усіх з необхідною увагою ознайомитись з матеріалом самим однодумцям, вашим родичам і колегам, і поширити усіма можливими формами і джерелами інформації. Бажано мати паперовий варіант цієї інформації, враховуючи нестабільність електронних ресурсів. Найуважніше ставитись до матеріалів бажано християнам, усім біологам – науковцям і практикам, а особливо медикам, генетикам, молекулярним біологам і біофізикам.

Особливе прохання до всіх однодумців ознайомитись, використовувати і поширювати розроблену за Божим благословенням Систему духовного і молекулярно-генетичного оздоровлення людини і довкілля доктора А.І. Потопальського (див. сайт http://www.potopalsky.kiev.ua/, http://www.potopalsky.kiev.ua/ua/rekomend.html ).

З Вірою, Надією і Любов’ю, та впевненістю у непереможній Божій силі дирекція ІОВНУ, БФ «Небодарний цілитель» і Центру Духовного відродження та оздоровлення людини і довкілля НУБІП

Київ, столиця ДРЕВНЬОЇ РУСІ та сучасної УКРАЇНИ

08 березня 2022р.