Відео / Чи знаєте ви?!!!

Як захистити імунітет під час пандемії

Надійна і доступна усім захисниця здоров’я ехінацея пурпурова – диво-квітка сорту «Поліська красуня» (авторське свідоцтво № 0752 Ехінацея пурпурова Поліська красуня / Потопальський А.І., Юркевич Л.Н. – заявка № 05303002 (Свідоцтво про Державну реєстрацію № 07012 -11.01.2007).

Плантація ехінацеї в дендропарку доктора А. Потопальського «Перемога» в с. Ходаки Коростенського району Житомирської області

Вона є одним з найсильніших природних антибіотиків з противірусною, протимікробною та антигрибковою дією. Всі її препарати – настоянки, відвари, фіточаї мають ще й високу інтерфероногенну дію. Крім безпосередньої специфічної вбивчої дії на збудників інфекційних захворювань, ехінацея захищає організм ще й завдяки вираженій інтерфероногенній дії. Це значить, що під впливом препаратів цієї гарної медоносної і цілющої квітки в організмі тварин і людей відбувається  стимуляція утворення власного інтерферону. Особливо високу біологічно активну дію має сорт «Поліська красуня». При цьому нема необхідності користуватися дорогими препаратами інтерферону, який через кілька годин після введення в організмі руйнується. А при правильному вживанні ехінацеї він буде вироблятися в достатній кількості в організмі і бути гарантом здоров’я тривалий час.

Що стосується способів введення, то в Інституті оздоровлення і відродження народів України також впродовж кількох десятиліть переконалися, як і автор відеофільму, у високій специфічній дії при ректальному введенні таких наших оригінальних препаратів, як ізатізон, ізатітоній, амітозин, амітозиноберамід, багатьох рослинних комплексів (кавбузол, екстракти і натуральні соки: чистотілу, боконії, ехінацеї,  барбарису). Причому ректальне введення оригінальних препаратів та рослинних комплексів ефективніше діє на організм, ніж вживання в середину, простіше у використанні. Вказана особливість надзвичайно важлива в наш час при значному безгрошів’ї народу та дефіциті медиків усіх рангів.

Cтарший науковий співробітник Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України кандидат біологічних наук Надія Жолобак розповідає про ефективність введення ліків ректально.