Система духовного і молекулярно-генетичного оздоровлення людини і збереження довкілля доктора А.І. Потопальського / Чи знаєте ви?!!!

Як приготувати сік з чистотілу

В зв’язку із зверненням багатьох людей про методику виготовлення і вживання соку чистотілу повідомляємо:

Рецепт соку і методика наступні:
знайти великі зрілі кущі чистотілу подалі від доріг. Викопати їх з корінням, помити, подрібнити, як у салат, і перекрутити на м’ясорубці. Відтиснути з отриманої маси сік. Процідити його через 2 шари марлі, дати відстоятись ніч в темноті. Розфасувати в скляний посуд. Перші 0,5 л пити відразу по 1 ч.ложці 3 рази на день, а решту законсервувати горілкою або коньяком у співвідношенні 3-4 частини соку на 1 частину консерванта (коньяк, горілка). Для консервації можна використати також морську сіль (3-4 ст.ложки на 1 л соку). Після використання свіжого 0,5 л. соку перейти на консервований. Сік вживати у вказаній дозі протягом місяця, після чого місячна перерва і повторний аналогічний курс. Після другого курсу – перерва і проводять третій такий же курс.

В таких дозах сік рекомендується для онкохворих під наглядом лікаря. В інших ситуаціях схема лікування узгоджується із своїми лікарями. Деякі хворі звикли вживати всі ліки з фруктовими соками, або розведені водою. У випадку із соком чистотілу при наявності подразнення шлунку, вживати сік після їжі. Це право вибору кожного. Що стосується токсичних впливів чистотілу то вони перебільшені. А позитивні результати наведені на сайті в книзі А.І. Потопальського «Препарати чистотелу в биологии и медицине» – К.» Наукова думка»,1992 р.- 235 с.