Труднощі і перспективи

Статутна діяльність ІОВНУ призупинена

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 7

м. Київ                                                                               

«02» липня  2021 р.

Враховуючи значні труднощі в роботі Благодійного фонду «Небодарний цілитель» та ТОВ «Інститут оздоровлення і відродження народів України»(надалі ІОВНУ) викликані загальнодержавними карантинними заходами, наша Статутна діяльність була призупинена. Після закінчення строку оренди по договору  оренди №8 від05.07.2017р. з Інститутом молекулярної біології і генетики Національної академії наук України з 15 червня 2021р. припинено перебування наших колег і однодумців у кімнаті №206 цього інституту. В ситуації, яка склалась на період вияснення і нормалізації ситуації і реформуванням діяльності наших структур, прошу врахувати і суворо виконувати наступне:

  1. Діяльність з прямими зустрічами з нашими однодумцями і колишніми пацієнтами з 5-го липня 2021р. призупинена.
  2. Враховуючи можливість неадекватних реакцій при пандемії, контакти з ними здійснювати електронною поштою та з обов’язковим текстовим попереднім узгодженням зі мною за телефоном 067-996-02-04
  3. Самостійні рекомендації співзасновниками і однодумцями і використання наших розробок без моєї згоди категорично заборонено!
  4. Співзасновникам ІОВНУ, Благодійного фонду «Небодарний цілитель» та головному бухгалтеру до 20.07.21р. провести інвентаризацію майна і реактивів організацій та переданого особистого майна для тимчасового користування.
  5. Керівникові відділу інформації ІОВНУ на громадських засадах І.І. Воробйовій вручити це Розпоряджання під особистий підпис усім зацікавленим відповідальним особам і скласти список ознайомлених до 05.07.2021р.
  6. Контроль за виконанням розпоряджання залишаю за собою

Автор розробок,

директор БФ «НЕБОДАРНИЙ ЦІЛИТЕЛЬ»

директор ІОВНУ                                                                                                     А.І. Потопальський