Нові публікації, пропозиції небайдужих однодумців, об'єднання БОГУ Радість та БОГУ ДАР і розрізнених поки що на просторах нашої вітчизни, занехайної попередниками і сучасниками

Слава Ісусу Христу

Повідомляємо про актуальні виступи о.Ігоря Царя, давнього знайомого Анатолія Івановича. Просимо ознайомитися з виступами о.Ігоря Царя з його ютуб-канала. Ці проповіді укріплюють силу духа, допомагають звільнитися від страху і надають напрямок духовного розвитку і дають Божий захист.

“Дорогий пане Анатолій! Користаючи з нагоди, що їде до Вас Оля, передаю Вам свою частку праці. Може щось с того, що я написав, стане Вам у пригоді. Ви лікуєте людське тіло, а я душу. Кожному Бог дав свій талант. Оглядаюсь на прожите скалічене життя і бачу, як давно Господь проводить людину через терни до зірок. Коли від щирого серця бажаєм людям добра, свободи, любові, тоді Бог і тобі допомогати працювати жертовно в Його винограднику. І нині кажу тобі: хоч я розіп’ятий чоловік, але самий щасливий у цьому світі, бо немає більшої радості як день і ніч робити робити людям добро і в такий спосіб трощити зло.
Життя раз дається і треба спішити встигнути зробити щось доброго на цій землі, аби мати з чим прийти на Страшний Суд. Дивлячись на це все, що навколо нас робиться, як світ іде до погибелі, кажу словами Лесі Українки: “без надії сподіваюсь”, що так все не буде і роблю все, що в моїх силах, аби люди стали інакшими, щоб вірили в Бога і стреміли до кращого.
Дякую Вам пане Анатолій, що в тому дикому світі допомагаєте жертвою людям і світите своєю добротою всім навколо себе. Хай Бог дасть Вам міцного здоров’я, твердої віри і сильного духу до життя під покровом Матері Божої на многая літа.

З пошаною, недостойний о.Ігор Цар.

29.01.1999.”