Збірник віршів Жанни Крученко

ШАНОВНІ СПІВРОБІТНИКИ, КОЛЕГИ І ДРУЗІ-ОДНОДУМЦІ, ЗНАЙОМІ І НЕЗНАЙОМІ, ДУХОВНО ОБ’ЄДНАНІ ПАТРІОТИ!

Жанна Крученко

Незабаром ми зможемо відзначити 4 річницю проведення міжнародної інтернет-конференції III-го міжнародного науково-практичного форуму «ОСНОВИ ДУХОВНОГО І МОЛЕКУЛЯРНО-ГЕНЕТИЧНОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ ЛЮДИНИ І ЗБЕРЕЖЕННЯ ДОВКІЛЛЯ. УКРАЇНСЬКИЙ ПРОРИВ В СВІТОВУ ЦИВІЛІЗАЦІЮ І НАУКУ» Лондон, 25.03.-05.04.2018 р., організованого Національним університетом біоресурсів і природокористування (НУБІП) та Інститутом оздоровлення і відродження народів України (ІОВНУ). Матеріали форуму надруковані українською, російською, англійською мовою окремою колективною монографією з широким обговоренням повідомлень авторських матеріалів накладом майже 200 примірників. З ними змогли ознайомитись щорічно понад 2 мільйони відвідувачів нашого сайту (http://www.potopalsky.kiev.ua) і фейсбуку (https://www.facebook.com/anatoly.potopalsky/).

На сторінці 110 представлено матеріали нашої колеги та однодумця, людини нової генерації, кандидата біологічних наук, спеціаліста в галузі вивчення свідомості і пам’яті, старшого наукового співробітника інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України Жанни Крученко «Пути Духовного преображения». Авторка, на жаль, нині покійна понад 20 років ретельно записувала продиктовані Настанови, притчі, молитви, вірші та поради Господа нашого Ісуса Христа. Інтерес до цих матеріалів зростає (див. публікації на сайтах http://potopalsky.kiev.ua/ua/announ.html#ukr, http://pedtolerant.com/памяті-ж-крученко/ і фейсбуку https://www.facebook.com/anatoly.potopalsky/). На превеликий жаль, цей інтерес у нашу епоху матеріалізму, пустослів’я та грошоманії не досяг потужного світлого лазерного потоку Божої благодаті байдужої свідомості наших співвітчизників і землян. В цих умовах громадська інформаційно-видавнича група ІОВНУ вирішила поступово подавати цю невмирущу і вкрай потрібну для усіх людей інформацію.

У представленій вашій увазі збірці віршів читач з великою користю для себе і своїх однодумців побачить себе, а також своїх рідних, друзів, співробітників, і так званих «любих друзів» , як мінімум у трьох вимірах.

Відгуки, пропозиції та можливі форми співробітництва, взаємодії і взаємодопомоги просимо надсилати на електронну пошту ІОВНУ labmsbar@gmail.com і у фейсбук https://www.facebook.com/anatoly.potopalsky/.

З повагою та впевненістю в успіх та перемогу ВІРИ, НАДІЇ і ЛЮБОВІ із тисячолітнім закликом наших пращурів «Обніміться, брати наші, забудьте про чвари – і в сім’ї своїй єдиній здобудете славу.»

Інформаційно-видавнича група ІОВНУ, Київ, 7-14 січня 2022р.