Відгуки і публікації про нашу діяльність, її суть реалізації

Відгуки і листи подяки А.І. Потопальському – за грудень 2019 р. – червень 2020 р.

Найщиріша подяка Анатолію Івановичу і всьому колективу лабораторії за велику і вагому працю по спасінню нації.

Препарати, розроблені під керівництвом А.І. Потопальського, вже цілий рік вживає мій брат – Бідюк Володимир Михайлович, 53 роки. Д-з: аденокарцинома ситовидної кишки с Mts в печінку (до 60% мали враження). За 3 курси терапії препаратами А.І. Потопальського зменшився об’єм Mts в печінці на 30%. Підтримується хороший склад периферійної крові. Зменшився об’єм первинної пухлини. Велика вдячність А.І. Потопальському і побажання здоров’я, натхнення на нові творення.

Калмикова Ніна Михайлівна

11.12.2019

Велика подяка Анатолію Івановичу і його співробітникам. У 2013 р. перенесла операцію по видаленню пухлини в молочній залозі, ІІ стадія раку. Через 5 років в мене трапився рецидив з пухлиною під грудями і метастаз в кістки. Призначили хіміотерапію, і тут до мене дійшла інформація від лікаря-гінеколога про чудодійні препарати Анатолія Івановича. З 3 жовтня почала приймати препарати кавбусорб, кавбузол, протипухлинний збір, а також ізатізон. Через 2,5 місяці зробила обстеження і, о чудо, пухлини як і не було. На даний час я не відмовилась від хіміотерапії, але поряд з цим продовжую прийом препаратів і після хімії почуваю себе чудово. Впевнена, що препарати набагато покращили моє самопочуття і пухлина зникла завдяки прийому препаратів. Впевнена в повному одужанні.

Безмежно дякую за Ваші препарати.

Донець Тетяна Володимирівна.

17.12.2019.

Большое спасибо за изатизон. Применяли при повторном появлении «опоясывающего» герпеса на ноге. Результат превзошел ожидания. Применяли три дня и герпес отступил.

Кукла Наталия Дмитриевна.

27.12.2019.

Хочу подякувати за збір «Спокій». Дуже вдячні за ефективний засіб для покращення роботи серця та гарного сну. Дружина та друзі систематично його вживають. Раджу усім!

Люнев Дмитро Борисович

23.01.2020.

Я и моя семья пользуемся изатизоном уже больше 6 лет. Прекрасный препарат для борьбы с проявлениям герпеса, а также ОРЗ и ОРВИ. Огромное спасибо Анатолию Ивановичу, хотя и лично не знаком.
С уважением, Кузнецов М.В.

Киев.

5.02.2020.

Большая благодарность за чудо препараты кавбусорб, свечи с изатитонием, фиточаи, кавбузол. Были проблемы с системой пищеварения (геморрой). Пользуюсь этими препаратами. Все нормализовалось. Буду продолжать пользоваться. Благодарю сотрудников лаборатории и лично Анатолия Ивановича Потопальского за Вашу бесценную работу. Всем вам здоровья, успехов в работе и всего самого лучшего.

Травкина Л.А.

Ладыжин, Винницкая обл.

25.05.2020.

Я не втомлююся кожного дня дякувати Богу, що звів мене з Людиною з великої літери, професором, вченим-винахідником, автором унікальних препаратів – Анатолієм Івановичем Потопальським ще в минулому столітті. Препарати Амітозин і Ізатізон, як і раніше є панацеєю від онконедуг, вірусів і інших важких захворювань. Сьогодні я лікуюся препаратами Анатолія Івановича, тому, що ще в минулому столітті бачила результат лікування мого онкохворого батька. Ці унікальні винаходи Анатолія Івановича не мають собі рівних навіть серед дорогих закордонних ліків. А яку цілющу властивість має кавбуз, який росте в наших умовах!

Шановні можновладці, прислухайтеся до крику душі онкохворих і їх рідних про ці чудо препарати, згляньтеся над нами. Препарат Ізатізон дуже ефективний при лікуванні Covid19 тож допоможіть нам.

Дорогий Анатолій Іванович дай Боже Вам міцного здоров’я, успіхів у Вашій роботі на благо спасіння людства!!!

Ганна Гладун,

7.06.2020.

Минуло 60 років протипухлинному препарату “Амітозин”, який 17 років тому врятував мені життя. Дякую Вам, Анатолію Івановичу, що ви прийняли дар від Бога та розвиваєте його. Адже Бог відкрив Вам такі знання в медицині, аналогів яким немає в світі. Ви вмієте відділити з молекули клітини – ДНК, вивели понад 60 протипухлинних препаратів, які лікують людей, птахів, комах та довкілля, написали 10 монографій та понад 300 статтей. Про ваші ліки можна писати томи, важко все стисло описати. Коли у 2002 р. я захворіла на лімфоїдну лейкемію і був цілий букет хвороб, була потрібна операція. Я прочитавши в медичній енциклопедії, що хвороба до кінця не вивчена і лікуванню не підлягає довірилась Богові, бо сказано у св. Писанні “В недузі своїй не побивайся, лиш надійсь на Господа і він тебе оздоровить”. Тоді я почала посилено молитися і просила продовження віку, адже моя дочка була лише у 2 класі і їй так потрібна була мама. Дякувати Богу, що я мала можливість лікуватися Вашими ліками: амітозином, ізатізоном, супозиторіями з ізатізонієм, протипухлинною настоянкою, чаєм “Спокій”. Протягом року лікування в мене зникла фіброміома, а лікарка казала, що операції мені не уникнути. За півтора року зникли ліва та права кисти, зоб, жовчний міхур очистився та вже не був деформованим, нормалізувався тиск, шкіра в мене вже не була жовтого кольору. Коли я почала приймати Ваші ліки, до лікарні не йшла рік, але потрібно було продовжувати групу через рік, і я прийшла здавати аналізи. Зав. відділу гематології була здивована моїми досить непоганими аналізами. А через деякий час пані професорка сказала: “Ви знаєте, вам вдалося перебороти хворобу” сама мене оглянула і була здивована.

Ліки доктора Потопальського допомогли не тільки мені. В наш час багато однодумців приймають протипухлинну настоянку для профілактики різних захворювань. Ця настоянка вилікувала нашу вчительку, яка мала дуже болючу, розросшу, вузлувату фіброміому, а також пухлину завбільшки з огірок. Не допивши третину ліків, пухлина зникла, а після повного курсу лікування вона зробила УЗД, на якому здивувала лікаря тим, що фіброміома повністю зникла. Ще одна жінка мала пухлину у носі, на традиційну медицину не було великої надії, тому вона звернулася до мене по рецепт протипухлинної настоянки. Після повного курсу лікування настоянкою, ця жінка вже 15 років не має ніяких проблем. Ось ще один приклад, у нашому районі жінку виписали з лікарні і сказали її синові, що у мами рак легенів, і жити їй залишилось не більше 3 місяців. Дякуючи Богові, вживаючи настоянку А. Потопальського, вона живе вже 3 рік і добре себе почуває. У моєї знайомої на долоні виникла пухлина завбільшки з квасолю. Лікар сказав, що потрібно вирізати пухлину. Звичайно жінка не погодилася, адже була осінь, а в селі багато роботи на городі. Вона змащувала пухлину 4 р. на день препаратом Ізатізоном. І вже через тиждень пухлини не стало. У сусідньому селі хлопчик 5 років постійно кашляв, хоч лікувався у лікарні. Після застосування “Ізатізону” кашель зник повністю. Щодо мене, одного разу в мене на оці вийшов ячмінь. Я два дні змащувала повіку “Ізатізоном” і ячмінь зник. Це лиш маленька частинка з всіх прикладів, опис всіх займе дуже багато часу.

Я та деякі люди вирощуємо багато виведених Вами нових сортів рослин, які рятують нас від багатьох хворіб. Посадковий матеріал, який я отримала від А. Потопальського, роздаю безкоштовно, нехай лікуються, а заодно щоб виконати ваше бажання: “Оздоровимо довкілля, оздоровимося самі”, “засіємо грядки та сади – здоров’ям!”.

Завдяки препарату доктора Потопальського “Ізатізону”, я вже 17 років не хворію грипом, адже це потужний противірусний препарат, який лікує все, в тому числі й коронавірус, а побічних дій немає. А препарат “Амітозин” визнали за кордоном, він є протипухлинним, імунорегулюючим та противірусним засобом. Це єдиний ефективний засіб від онкології, а також СНІДУ. Американські та німецькі вчені представили Анатолія Івановича Потопальського на Нобелівську премію.

Дякуємо Вам, що ви відмовилися від всіх матеріальних благ та вигід, які пропонували вам у США, на користь нашого народу і нації. Так, як Вашим лікам немає аналогів у світі, тому вони дуже цінні. Анатолій Іванович справжній патріот нашого народу, але шкода, що Вашим безцінним лікам, на розробку яких Ви витратили все своє життя, всі сили, не дають дійти до хворих уже понад 60 років. Хоча ліки є, патент є, а на серійний випуск ліків свідомо не дають дозволу. Але ліки від раку доктора Потопальського лікують всі стадії захворювань, є ефективні, нешкідливі, створені на природній рослинній основі.

Ви, Анатолію Івановичу, заслуговуєте на золотий пам’ятник, але ми, хворі, вже давно поставили Вам пам’ятник у наших серцях. Таким вченим пишалася б будь-яка держава, маючи такий скарб у медицині. Хотілося щоб наші медичні чиновники дбали про здоров’я нації. Нам не потрібні закордонні, малоефективні та дорогі ліки, адже “Амітозин” та “Ізатізон” лікують всі хвороби і є недорогими.

75 % аптечних ліків – підробки, та ще й дуже дорогі і не дієві. Незважаючи на те, що Україна займає по онкології 1 місце у світі, ліки доктора Потопальського досі ігноруються. “Амітозин” 60 років “пробиває” дорогу до хворих, але завжди на шляху “бетонна стіна”. Онкохвороби – це найбільше страждання, муки, які спричиняють смерті мільйонів людей. Від смертельних хвороб ще ніхто не відкупився ні багатством, ні найвищими посадами. У Біблії сказано: “Що даш взамін за власну душу?” Владі та чиновникам варто задуматись над цими словами та перестати блокувати дозвіл на серійний випуск ліків доктора Потопальського. Мільйони людей можливо врятувати від невиліковних хвороб, я це підтверджую, так, як я б не прожила 18 років з моїм діагнозом без ліків Анатолія Івановича Потопальського, багато моїх однодумців-земляків також завдячують вам своїм виздоровленням. Ми молимося за Вас і Ваше здоров’я кожного дня і просимо Бога щоб Ваші ліки таки дійшли до всіх потребуючих, нехай Господь Вам у всьому допомагає!

Велике Вам ДЯКУЮ, Анатолію Івановичу!!!

с. Стецева, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл., Волощук Марія.

17.06.2020.