Відгуки і публікації про нашу діяльність, її суть реалізації

Відгуки і листи подяки А.І. Потопальському – за вересень 2018 – квітень 2019 рр.


В 2002 году у моей мамы диагностировали рак легких 4-й стадии, врачи сказали осталось жить 3 недели, назначили химию и морфий. Я от соседей у которых Анатолий Иванович полностью вылечил от рака дядю узнал о Потопальском.

Я начал лечить маму Амитозином и Изатизоном, мы отказались от морфина, улучшилось качество жизни. Но, к сожалению, спасти маму не удалось, слишком поздно мы обратились. Мама прожила еще 9 месяцев. Выражаю огромную благодарность Анатолию Ивановичу Потопальскому! Дай Бог ему здоровья и долгих лет жизни!

Первеченок Олег Александрович.

26.09.2018

Я, Головчук Арина Геннадиевна, сейчас живу в Киеве, а ранее в г. Жмеринка. У моего дедушки Калий Н.П. был рак предстательной железы, тогда обратились к Потопальскому А.И. и он сделал лекарство. Дедушка прошел весь курс и, Слава Богу, выздоровел.

Большое спасибо!!!

У мамы была синяя грудь (врачи говорили удалить, она болела и говорили рак груди). Анатолий Иванович сделал лекарство, мама пропила и до сих пор все хорошо прошло уже где-то 25-30 лет.

Большое спасибо!!!

У меня была фибромиома матки, предраковое – показали анализы, каждый месяц кровотечения заканчивались операцией под общим наркозом это длилось много лет, пока я не обратилась к Анатолию Ивановичу, пролечилась и все прошло.

Большое спасибо!!!

Когда была в гостях в г. Симферополе, порезала очень глубоко палец на руке, племянница говорит: «у бабушки есть волшебное маслице», ей 4ре годика (изатизон) надо помазать и действительно за 3 дня все зажило.

19 вересня 2018 року

Я онкохвора з 2005 р. Після опромінення (63 грея) та хіміотерапії (я лікувалась в інституті ім. Коломійченка). Кожен рік пропиваю збір Потопальського Анатолія Івановича. Вдячна Богові, що привів мене до такого лікування. Бажаю здоров’я вельмишановному Анатолію Івановичу, Борису Олексійовичу і всім працівникам інституту.

Ще хочу додати, що кожної неділі о 8.00 біля Печерської Лаври збираються онкохворі слухають і читають акафіст Божої Матері Всецариці. Приїздить священик Тихон з храму Спаса на берестові.

Коли після лікування приїхала додому, також читала акафіст і пила збір.

Всім бажаю витримки та позитиву.

З повагою, Гусецька Тетяна Петрівна.

м. Шостка, Сумська обл.

Я, Хмара Н.М. лікувалась у Потопальського А.І. Дуже вдячна йому за ліки, які вилікували мені кісту яєчника.

Бажаю Анатолію Івановичу здоров’я міцного і всього самого найкращого.

17.10.2018 р.

Хмара Н.М.

Анатолий Иванович!

Огромное Вам спасибо за Ваш препарат «Изатизон», который спасает нас от множества заболеваний, таких как: герпес, молочница, ожог, ангина, гайморит, эрозия шейки матки, геморрой. Это все заболевания, которые лично мы вылечили благодаря изатизону и свечам с изатитонием.

7.11.2018.

С уважением, Шаркова Ю.,

г. Киев.

Шановний Анатолій Іванович!!!

Дякую Вам за Вашу мудрість і велику роботу. Мою маму лікували Вашою методикою лікування. Хоч лікарі прогнозували 2 місяці, а вона прожила 3 роки.

Д/з: Рак молочної залози.

Дякую!!!

Донька, Руденко Алла Вікторівна.

Анатолій Іванович!

Дуже хочу подякувати Вам за Ваші чудові і вкрай необхідні людям продукти, такі як, ізатізон, свічки, трави, сорбенти та масла. Хочу залишити свій результат по свічках, дуже швидко розсмоктався геморой, що давно турбував, ізатізон дуже допомагає мамі при гастриті, також масло кавбузол.

Сама я працюю в центрі здоров’я м. Київ та м. Умань, наші пацієнти теж задоволені і мають гарні результати.

Хай Господь Вам допомагає в такій важливій справі!!!

Лариса Миколаївна Кравцова.

Дякую за прекрасні ліки. Дуже гарно допомагають від геморою, аденоми простати, простатиту.

Велике Вам спасибі.

Трочевський Станіслав Євгенійович.

11.12.2018 р.

Користувався Вашими ліками, кинув палити, дуже допомагають ліки після ракових захворювань і мої друзі із такими діагнозами відійшли до іншого миру, а я завдяки Вашим лікам і Вашої рекомендації залишити палити, досі живий, за що дуже Вам вдячний.

З повагою, Кобзир Анатолій Петрович, 1950 р.н.

12.12.2018 р.

Дуже вдячна за «Ізатізон», яким користуюся з літа цього року, це чудовий противірусний препарат; відчула на собі чудову профілактичну дію, захист від вірусних інфекцій. Бачу на собі, що цей препарат має надзвичайні лікувальні властивості і може бути альтернативою для ліків з традиційної аптечної мережі.

Маю вищу медичну освіту (лікар стоматолог) і бачу наскільки важливі препарати Потопальського А.І. для української нації.

Адже хвороби дуже насідають на українців, а традиційна ортодоксальна медицина погано справляється з лікуванням.

Дякую Богу за препарати Потопальського А.І.

Панулова-Михайненко В.В.

17.12.2018

Я, Скотенко Лариса Михайлівна, дякую Господу Богу і професору Анатолію Івановичу Потопальському і його працівникам за велике досягнення у винаході препарату «Ізатізону» в комплексі з другими препаратами.

Особливий випадок з моєю тіткою Марією, яка мала ІV стадію онкозахворювання грудей і після прийому ізатізону моя тітка Марія видужує.

Дякуємо уклінно, молимось і віримо в Господа Бога нашого Ісуса Христа!

м. Київ. Скотенко Лариса Михайлівна.

Несколько лет пользуюсь изатизоном, свечами и травами. Результат изумительный:

  1. Вылечил желудок, кожные заболевания.
  2. Выгнал хеликобактер (без антибиотиков).

Вырастил (уже два сезона) кавбуз и с его помощью оздоравливаю печень и желудок.

Спасибо А. Потопальскому и желаю ему здоровья и долгих лет.

О.М. Коваленко

8.01.2019

Я, Гайдаєнко Петро Васильович, мав онко захворювання. Д/з: меланома шкіри спини під рукою 3-ї стадії. Після операції, слава Господу Богу і Анатолію Івановичу Потопальському, приймав ізатізон і всі препарати, які мені говорили. Пройшов уже рік, себе почуваю нормально, аналізи показали хороші.

Проживаю в селі Мархалівка, Васильківський р-н, Київська обл.

Прийом свічок ізатізон і прополіс дуже допомагає при дегенеративно-дистрофічних змінах хребта.

Балуш Т.Т.

17.01.2019 р.

Моєму татові поставили діагноз рак простати IV стадії. Після лікування препаратами Анатолія Івановича рівень ПСА впав до норми!!! УЗІ показує органи здорової людини!!! Дуже вдячні Анатолію Івановичу за його винахід, за його наснагу і величезне бажання допомогти окремим людям і людству в цілому!!!

Проживаю в м. Києві.

Ольга Ревук.

21.01.2019 р.

Ми лікували пролежень у чоловікового брата з жовтня 2018 р. Була гнила рана діаметром 4 см і глибиною 1 см. Кругом рани почервоніння ще більшими розмірами. Лікували два місяці. Спочатку рану промивали перекисом водню. Потім накладали пов’язку змочену ізатізоном. Кругом рани мазали маззю «монастирською». Це робили три рази на добу. З рани виходив гній. По мірі зменшення гною тампони з ізатізоном накладували 2 рази на добу. Потім 1 раз на добу. І вже кругом рани намазували мазь «Спасатель» – бальзам (в аптеці є). Рана затягувалась потрошку, затянулась зовсім. Дуже задоволені ізатізоном. Наша сім’я вся користується ізатізоном, особливо в зимній період, коли буває простуда, температура.

Дякуємо Вам за такий чудовий препарат.

Садурська Г.І.

Бородянка

вул. Центральна

07.02.2019 р.

Весьма эффективно делаю профилактику широкого спектра заболеваний: вирусные – типа, грипп, герпес, ангина, болезни ЖКТ, дыхательных путей, мочеполовой системы, сосудов. Подбираю изатизон на приборе в каплях от 3 до 10. Если болезнь в острой стадии рекомендую принимать 1-2 дня по 5 мл 2 раза в день. Эффективность – в течении 30 дней улучшение на 30-50%, через 3 месяца полное выздоровление.

Низкий поклон и большая благодарность Анатолию Ивановичу Потопальскому.

Киев, Кострома Ирина Валериевна,

Тренер по плаванию, диагност – общество натуральной медицины Ганноверского ун-та.

Шановний Анатолій Іванович та працівники інституту!

Дуже дякую за запропоноване мені лікування фіброміоми, яку у мене діагностували 10 років тому. Пропивши курс лікування (2 неділі), я помітила, що у мене зійшла екзема на долонях. З’явилась у мене екзема 30 років тому. Спочатку я лікувалась підручними методами, а потім з допомогою лікарів. Витрачала по кілька зарплат. В кращому випадку ефект був тимчасовий. Втомившись лікуватися, я перейшла на резинові рукавиці. Прилаштувалася не працювати біля землі, намагалась зайвий раз не мочити руки.

Тому, коли побачила ефект віл ліків з чистотілом, була дуже здивована. Почала робити ремонт, працювати на городі. Все мити, а екзема не з’являлась.

Дуже дякую своїм рятівникам.

Медвідь Ольга Іванівна.

с. Мархалівка.

17.01.2018

Я. Єфіменко Олександр Іванович, 1967 р. Пройшов курс лікування по методиці Анатолія Івановича Потопальського. Вже на третій день курсу кинув палити і взагалі самопочуття покращилось.

Щиро вдячний А.І. Потопальському за його багаторічну созідательну діяльність, вдячний за його чудовий сорт ехінацеї «Поліська красуня», яка багато років не тільки радує своєю неповторною красою, але і лікувальними властивостями. Вдячний за синюху блакитну, за помідори «Українські», які чудово зберігаються. Вдячний за кавбузи – великани в овочевництві.

Вдячний за чудові ліки «Ізатізон» від ракових захворювань.

Вашими рослинами і препаратами вже лікується моя дружина, члени моєї сім’ї і мої друзі.

За цей подвиг Вашого життя я Вам щиро вдячний і бажаю Вам терпіння, наснаги, непохитності духу в цій видимій і невидимій боротьбі за спасіння нашої неньки України.

Приймак Василь Володимирович, автор заснування територіальної громади «Зелена Січ», пропагандист вирощування лікарських і пряно-ароматичних рослин.

Тернопільська обл.

Ланівецький р-н.

с. Москалівка, вул. Шевченка, 19.

25.02.2019 р.

Висловлюю найкращі та найщиріші слова вдячності людині з великої літери, цілителю, лікарю, чуйній, привітній людині – Потопальському Анатолію Івановичу.

Років 30 тому із преси дізналась про методи лікування Анатолія Івановича лікарськими травами. Так сталося, що зустрілася зі смертельною хворобою в 2014 році. І тепер познайомилась з ним особисто. Вірю йому, лікуюсь його препаратами та надіюсь на виздоровлення.

Бажаю Анатолію Івановичу ще довго-довго допомагати людям, а ще хочу щоб його методи лікування були признані нашими високими керівниками держави і були доступні більшій кількості людей з України і інших країн.

Блашко Людмила Іванівна, 64 роки.

м. Батурин, Бахмацький р-н, Чернігівська обл.

20.03.2019 р.

Хочу щиро подякувати Анатолію Івановичу за чудовий препарат «Ізатізон». За допомогою його я оздоровив свою пасіку від таких тяжких хвороб як аскофероз та європейський гнилець. Використовуючи цей препарат, я повністю відмовився від стандартних препаратів з антибіотиками.

Кириченко Олександр Михайлович, професійний пасечнік.

Полтавська обл., Оржицький р-н,

с. Денисівка.

Я, Деркач Катерина Романівна, 80 років, висловлюю глибоку вдячність Анатолію Івановичу Потопальському за його труд на оздоровлення духовне і фізичне. Моя сім’я протягом 6-7 років користується ізатізоном, а донька і свічками. Мені за довге моє життя лікували гайморит методом проколу. А після вживання ізатізону я забула, що таке гайморит.

Дуже вдячна я і моя сім’я, бажаємо творчого довголіття, Божого благословення на нові відкриття.

З повагою, я та моя сім’я.

с. Хотів.

Дякуючи Вам, Анатолію Івановичу, за Вашу працю на ниві оздоровлення нашого суспільства, я як одна із багатьох людей, які Промислом Божим познайомившись з Вами і Вашим методом лікування та препаратами, відчула і зрозуміла, яка велика сила Ваших препаратів в підтримці свого здоров’я. Довгий час з 2001 року я маю проблему зі здоров’ям – починаючи зі щитовидної залози і виходячи з цієї хвороби виникли ряд інших хвороб. Вашими препаратами привела в порядок своє здоров’я і підтримую далі. Всі мої близькі і знайомі також почали вживати Ваші препарати і дуже задоволені, бо мають гарні результати.

Дуже Вам вдячна, Анатоліє Івановичу, за Вашу працю. Бажаю Вам многія і благая літа. Нехай Господь Бог благословляє Вас на кожному кроці, а Мати Божа оберігає і покриває Вас Своїм Чудотворним омофором.

Потапчук Марія Геннадіївна.

м. Київ.

26.03.2019 р.

У мене була кіста і після прийому свічок з ізатітонієм вона зникла. Дуже вдячна, що є такий препарат.

Верховець Наталія Михайлівна.

27.03.2019 р.

Використовуємо препарат ізатізон для профілактики хвороб у бджільництві, пасічникуємо на Миколаївщині. Результатами застосування препарату дуже задоволені і будемо користуватися надалі.

Ткаченко Олена Петрівна.

27.03.2019 р.

В 2005 году я обратился к А.И. Потопальскому по острому воспалению предстательной железы (моча шла с кровью). Был назначен курс лечения изатизоном (микроклизмы 40 введений через день), сбором Потопальского в течении 80 дней за 20 минут до еды (спиртовой настой+водный в двойной дозировке), кавбусорб и кавбузоловая олия. Эффект ощутил на 4-5 день, к середине лечения тянущие боли в области простаты прекратились, ночью перестал подниматься в туалет. В последующие годы при наступлении холодного периода года я взял за правило проводить курс лечения сбором Потопальского, изатизоном, кавбусорбом, кавбузоловой олией, в последствии появившимися изатитониевыми свечами. Для поднятия иммунитета детям брал эхинацею пурпурную, пользовался также чаями Потопальского, производимыми Житомирской фабрикой.

Этими сборами пролечивалась и моя мать, Неродюк Валентина Прокопьевна, перенесшая операцию по удалению полипов на прямой кишке, ей была выведена стома на живот в 65-ти летнем возрасте. Ушла из жизни в 69 лет, до последних дней обслуживала себя сама.

Этими сборами пользуется житель Ржищева, киевской обл., Лутненко Николай Павлович, мой знакомый, перенесший онкологическую операцию на прямой кишке в Киевской областной больнице, ему также выведена стома на живот. После операции прошло 6 лет.

Сборами Потопальского А.И. пользуется в настоящее время мой родной брат, Нероднюк Виталий Степанович, 1962 г.р. Прооперирован в БСК по непроходимости кишечника. Анализ выявил раковую опухоль. Лечение проводится амитозином, изатизоном, кавбусорбом, кавбузоловой олией, изатитонием на прополисе, сбором Потопальского А.И. (спиртовая и водная фракции), в дополнение проводится лечение спиртовой настойкой лабазника обыкновенного (корень), кроме этого была взята для изготовления вакцины раковая опухоль (3 гр) в лаборатории института радиологии.

Меня ознакомил с методом Потопальского А.И. мой сослуживец Ефименко Виктор Степанович с которым мы вместе служили в пожарной охране. У него была операция на ноге – рак IV степени кости, 15 лет назад. После операции и химиотерапии он начал угасать, резко ухудшилось состояние здоровья. Попав на прием к Потопальскому он стал использовать его методику, в результате которой резко улучшилось состояние его здоровья, он до сих пор продолжает работать инженером по технике безопасности в институте микробиологии.

Он настоял на моем лечении у Потопальского его сборами, т.к. я являюсь ликвидатором, находился в Чернобыле и работал на атомной станции и разлома 4го реактора с 5 по 9.05.1986 г. Инвалид II группы. Однако, приняв на вооружение данную методику, я продолжаю работать, веду активный образ жизни, воспитываю 2х внуков.

Нероднюк Владимир Степанович, 1953 г.р.

г. Киев

3.04.2019 г.

Я. Марія Яківна Антоненко, щиро дякую Вам, Анатолій Іванович, за Ваш унікальний препарат ізатізон.

Це один з найефективніших препаратів, які я використовувала. Він вбиває стафілококову паличку. Не дає побічних дій. Цьому препарату немає ціни. Його можна застосовувати при різних хворобах. Він дає оздоровлення організму на сто відсотків.

Я особисто застосовувала його при різних хворобах. Коли заболів зуб, то накладала тампон із ізатізоном на зуб аж до дісни. Через 40 хв. біль пройшла.

Коли боліло ухо, то в ухо вставляла турундочку із ізатізоном і біль проходила дуже швидко. Ізатізон добре діє при опіках. Коли після операції не заживає рана, то замазать рану ізатізоном і за 3-4 дні рана заживає. Це я перенесла на собі. Ізатізон в даний час не має заміни.

Я дуже вдячна Вам, Анатолій Іванович, за Ваш найефективніший препарат ізатізон.

Дай Вам Боже здоров’я на довгі роки життя за Вашу плодотворну працю.

З повагою до Вас,

Марія Яківна.

4.04.2019.

Шановний Анатоліє Івановичу!

Дякую, дякую, дякую за Вашу працю, за геніальний винахід – ізатізон, за допомогою якого я полегшила собі життя.

Багато років страждала гайморитом та ларингітом, з тяжкими наслідками та ускладненнями на серце.

Вже два роки приймаю ізатізон та не хворію цими захворюваннями.

Не можу повірити, що можна не хворіти.

Низько вклоняюся, обіцяю молитися о Вашем здравії!

Бажаю допомоги Божої у Вашій благородній праці.

Пущина Людмила Іванівна,

м. Одеса.

Також, дякую Вашим працівникам, які завжди уважно вислуховують усі питання та відповідають на них.

Бажаю усім доброго здоров’я та милості Божої.

24.04.2019 р.