Відгуки і публікації про нашу діяльність, її суть реалізації / Система духовного і молекулярно-генетичного оздоровлення людини і збереження довкілля доктора А.І. Потопальського

Відгуки і листи подяки А.І. Потопальському – 2015-2016 рр.

Шановний Анатолій Іванович!

Дуже дякую за виготовлення всіх ліків, які Ви розробили по милості Божій.  Але особливу увагу звертаю на КАВБУЗСОРБ, який є профілактикою та лікуванням від різних хвороб. До того ж,  він заміняє і їжу, що дуже зручно при дальніх поїздках.

Тому КАВБУЗСОРБ є не лише лікувальним засобом, а й продуктом харчування.

З великою повагою, Іван Якубенко,

послушник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 95

Уважаемый Анатолий Иванович!

Огромная благодарность за Ваше уникальное изобретение под названием –  Изатизон.

Изатизоном я вылечила многих людей, а именно:

  • За один прием Изатизона – вылечили отравление;
  • Язву желудка (2 маленькие бутылочки) – и это при том, что человек курит;
  • Пролежни (через две недели наросла новая кожа);
  • Ожоги;
  • Гнойные раны; раны на ноге, прогнившие до кости (за две недели все затянулось);
  • Моя мать (93 года) рассекла себе руку банкой до кости. Швов было огромное множество. Через 1,5 месяца на руке даже не осталось рубцов. Я ей каждый день говорила, если бы не было этого волшебного лекарства, что бы мы делали… А у нее диабет.
  • Соседу разбили лицо. Кровь лилась как из фонтана, прикладывали Изатизон и сразу остановили кровь… Врачи скорой помощи спрашивали, что я делала, как я остановила кровь. Все они удивлялись.
  • У соседа отрезали ногу. Нога была как колода. Через 1 месяц- все зажило. Врачи поликлиники Теремки-2 и сам главврач (друг моего соседа) спрашивал, чем я его лечила. У всех его пациентов с таким заболеванием ноги не заживали. А тут такой великолепный результат;
  • Когда у меня грипп, я капаю Изатизон, и гриппа нет;
  • У соседки – сильное расстройство желудка. За один прием все жалобы прекратились;
  • На пятках трещины до крови… Трещины не поддавались лечению. Изатизон за одну неделю залечил пятки.

Я всем людям советую дома иметь Изатизон. Он как волшебные капли – лечит все…

Моя дочь вылечила многих людей в Святошинском районе.

Этому лекарству нет цены

Анатолий Иванович! Вы – Волшебник! А я только учусь у Вас

Анатолий Иванович! Вы – Гений! Слов нет, чтобы высказать Вам свою благодарность…  Счастья, здоровья и долгих лет жизни!!!

В.И. Заичко

Теремки-2, Киев

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 96

Шановний Анатолій Іванович!

Дуже дякую Вам за Ваші ліки. Особливо за Ізатізон, який вилікував мене від опіків після опромінення. І за Кавбузсорб, який вивів всю радіацію із організму.

Дай Бог Вам здоров’я.

З великою повагою до Вас, Кривопиша Наталья,

м. Коростень.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 97

Дорогому Анатолию Ивановичу!

Я благодарю и прославляю нашого Господа, за удивительного Анатолия Ивановича, целителя от Бога. Случайно я увидела в газете статью о его лекарственных препаратах, поблагодарила Бога, увереная, что эта информация для меня не случайная, и через пол года в 2007 году обнатужила базалиому (болезнь). Немедленно пришла в институт, где работает Анатолий Иванович. После консультации доктора от Бога, Анатолия Ивановича, принимала лечение. Лечение эффективно, слава Богу. Сейчас на этом месте остался маленький след. Благодарю Вас, Анатолий Иванович, ваш чудо препарат Изатизон, фитопрепараты, за чудный овощ “Кавбуз”, за Ваше человеческое отношение к людям, за старательность облегчить страдания греховным людям, приблизиться к Богу, нашому Творцу и целителю Небесному.

Здоровья Вам, Анатолий Иванович, сибирского, радости, счастья, успехов, оставатися таким простым, добрым и нужным для людей.

“Спасителю, спаси мене від болю,

Душевного й тілесного, молю.

Почуй, врятуй, помилуй, Ти єдиний,

Спаситель мій Небесний, цілитель мій земний.

Анатолій Іванович, Ви провідник між Богом і людьми!”

Спасибі!

Підпис,

05.05.2014 р.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 97

***

Уважаемому Анатолию Ивановичу!

Выражаю большую благодарность за его труды и помощь. У меня было заболевание описторхоз. На этом фоне развилась сильнейшая аллергия. Потому что были повреждены печень, поджелудочная железа, кишечник. После приема комплекса изатизона, кавбусорба, кавбузола мое состояние улучшилось.

Я действительно верю, Анатолий Иванович доктор от Бога. И это Божье проведение, что я попала к этому доктору.

Л.Н. Мартынова

г. Лубны

19.05.2014

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 97-98

Спасибо Анатолию Ивановичу за его вклад в науку, его препаратами я успешно лечусь уже 3 года. У меня была проблема с кожей, диагноз «Микоз гладкой кожи» и поражение костной ткани, остеопороз, астма. Вес доходил до 120 кг после приема гормонов. А сейчас вес 76 кг после лечения Изатизоном. Я очень довольный лечением у такого человека от Бога.

И еще, в 2012 году я 8 месяцев пролежал в онкобольнице с диагнозом рак хрящевой ткани, получал химию, но Изатизон меня укрепил лучше.

Ю.В. Спельчук

Черновицкая обл. с. Момонець

10.06.2014

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 98

Анатолій Іванович!

В 2009-му році брату моєї жінки лікарі діагностували рак підшлункової залози. Жоден інститут м. Києва не взявся за його лікування. Тоді ми звернулися до Вас. Після курсу Вашими настоями до цих пір він живий і здоровий.

Нехай Господь Вам допомагає!

З подякою до Вас, Сім’я Парфелюків

Київ

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 98

Уважаемый Анатолий Иванович!

Благодарю от всей души, что Вы есть!

Что Вы с нами, в нашей стране, помогаете нам выжить и пребывать во здравии!

История выздоровления моей семьи растянулась на 20 лет, потому, что Вы моей бабушке подарили еще 5 лет жизни благодаря Вашим препаратам. Хотя врачи давали ей всего 2 месяца. А теперь эту же ситуацию нужно пройти моей маме. У нее так же обнаружили опухоль почки (к счастью в начальной стадии). Так что с надеждой на Бога и на Вас будем принимать Ваши препараты.

Храни Вас Бог!

С глубочайшим признанием и уважением, Светлана Соболева

Одесса

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 98

Шановний Анатолій Іванович!

Щиро Вам дякую за Ваші ліки. Я лікуюсь у Вас з 1989 р. (хвороба лімфома Ходжкіна IV стадія). У 1989 році пролікувався Амітозином – ремісія на 20 років.

В даний час рецидив. З 2013 року лікуюсь Амітозином. Згідно даних томограми є значне покращення (зменшення пухлини на 20%).

Бажаю, Анатолію Івановичу, довгих років життя і міцного здоров’я.

Підпис, 2014 р.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 99

***

Шановний Анатолій Іванович!

Щиро Вам дякуємо за те, що Ви є, і за Ваше лікування.

3 роки тому моя донька захворіла глиобластомою головного мозгу (розміром з куряче яйце). Завдяки Вашому лікуванню вона гарно себе почуває.

Бережи Вас Бог.

З повагою до Вас вся наша сім’я.

Н.Ф. Назаренко, Київ

29.12.2014

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 99

Шановний Анатолій Іванович!

Щиро дякую Вам за те, що Ви є, за те, що Ви своїми розробками даєте надію хворим людям. Дякуючи Вашим лікам десять років тому ми змогли підтримувати тяжко хворого батька. Завдяки цьому лікуванню він прожив півтора роки, хоч лікарі пророчили декілька місяців. Дай Боже Вам здоров’я.

І ще дякую Вам за те, що даєте надію моїй сестрі. Вона зараз лікується Вашими ліками, почувається добре, своїми порадами Ви дуже її підтримуєте.

З повагою, Бугрімова І.В.

м.Київ.

10.02.15.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1 (71) 2015, с. 99

***

Лист керівника Долинського центру Братської оздоровчої

громади України БОГУ – Радість на Івано-Франківщині 

Олени Кощинець

До журналу «Педагогіка толерантності»

 

Всесвітньовідомий український вчений – наш сучасник

 

Постать українського Вченого міжнародного визнання Анатолія Івановича Потопальського складна, цікава і неповторна.

Завідувач лабораторії модифікації структури біологічно активних речовин Інституту молекулярної біології і генетики НАН України, засновник та директор Інституту оздоровлення і відродження народів України та благодійного фонду “Небодарний цілитель”.

Заслужений винахідник України, кандидат медичних наук, доцент, професор Європейської академії проблем людини.

Девіз: “Українська нація буде щасливою і прославленою у віках”.

Анатолій Іванович Потопальський. Поважний вік. Впевнений погляд. Жвава хода, фізично підтягнутий і духовно здоровий. На розумне чоло спадає приємна сивина. Кому доводиться спілкуватись з Вченим вперше, той ніяк не може збагнути, скільки енергії і натхнення, сили, порядності і милосердя в Анатолія Івановича.

А організація праці на робочому місці! “Дрімати” не дозволяє нікому. Навіть обідню перерву з горнятком запашного чаю в руках, використовує на консультації хворих. А далі, прямує до чарівного куточка живої природи – теплиці. Ця теплиця – єдина в світі. Того, що є в теплиці Інституту молекулярної біології і генетики НАН України не зустрінете більш ніде. Це казкове царство. Схрещений кавун з гарбузом. “Сконструювали” вчені таку дивину – кавбуз. А кавбуз – ще й ціла аптека, бо виводить добре радіонукліди. Вивів Анатолій Іванович таку диво-рослину – квагісту, гібрид квасолі з капустою. Диво! Рослини ці використовувалися як дослідні моделі різноманітних експериментів для створення протипухлинних препаратів рослинного походження.

А бавовник тут не білий, виведений кольоровий, зелено волокнистий сорт, який не потребує фарбування. Або – тютюн без нікотину. Можна оздоровити мільйони наших курців.

Взагалі, це диво-теплиця – та суцільна аптека, фармацевтична лабораторія. Бо переважна більшість рослин з рідкісними оздоровчими лікувальними властивостями. Ось гібіскус трав’янистий – сильний імуномодулятор. А оце батат – солодка картопля, що виводить радіонукліди. Сільфія – добрий спазмолітик. Екзотична фітолака – протипухлинний засіб і добрий барвник.

Он синюха, що в сорок разів сильніша за валер’яну, до півтора метра висотою росте, має і протипухлинну дію. А калина тут не гірка, а солодка.

Цінна колекція лавру, далі – амарант, дивосил.

А ось рослинки і кизирис – гібрид барбарису з кизилом. Аликос –  гібрид аличі з абрикосом. Не так швидко псується, як ніжний і делікатний абрикос.

Навіть пишний пирій під теплицею росте не просто так, як звичайний бур’ян, то донор, для інших рослин. Пасльон чорний – теж донор.

Багато виведених тут сортів рослин жита, пшениці, проса, ячменю, інших культур.

Про все побачене треба писати цілу книжку.

Якби ці рослини запустили в виробництво! Які дали б прибутки – в медицині, харчовій, легкій промисловості, сільському господарстві.

Хто ж порятує це диво?

Ллється наче чиста джерельна вода, розмова від чистого серця. Світлий погляд розумних очей переноситься періодично з рослинок на співрозмовника. Сонячне проміння на фоні розквітлих рослин випромінює із очей Анатолія Івановича яскравий вогник великої Мудрості.

Правда, не кожна людина може “спілкуватись” з живою природою так, як це робить Анатолій Іванович. Це Богом дана така сила і вміння, це гармонія душі. Великий вчений Анатолій Іванович переконує, що істинне життя полягає в дотриманні заповідей Божих, що лише праця, скріплена благочестям, приносить у цьому житті повне задоволення всіх потреб насущних, а у вічності – невимовне блаженство. Прищеплює у людських серцях жах і огиду до всього беззаконня.

Читаючи рекомендації доктора А.І. Потопальського для комплексного оздоровлення, лікування та профілактики злоякісних і доброякісних пухлин, вірусних і імуноагресивних захворювань (І. Духовне оздоровлення, ІІ. Фізичне оздоровлення), людина починає глибше проникати в таємниці життя, по іншому сприймати своє місце і призначення в ньому.

І знову приємна усмішка. Дотепний жарт: “Не розслабляйтесь, не спіть, щоб ворог не забрав вас сонними”. Отже, самі працюйте, залучайте друзів, створюйте осередки однодумців на боротьбу з недугами.

Спогади… Більше як 50-річна історія протистояння державно-бюрократичних структур великій справі Вченого. За плечима всебічно розкрита історія геніального наукового відкриття і створення на його основі понад 70 напрочуд чародійно ефективних ліків від найтяжчих у тому числі, невиліковних хвороб людей, тварин, птахів, комах, рослин та профілактичних засобів, виведення понад 30 оригінальних дивовижних сортів нових рослин.

Те, що робить разом з ентузіастами-однодумцями Анатолій Іванович Потопальський – вчений, відомий у світі та майже невідомий у нас, вистачило б на кілька поколінь.

Розроблені ефективні нешкідливі, на природній рослинній основі антиракові препарати для боротьби із злоякісними утвореннями людей, тварин та рослин.

Створено цілющі напої (“Молодість”, “Будьмо здорові”, чаї “Бадьорість”, “Спокій”, “фіточаї доктора Потопальського”, інші), що підвищують імунітет, виводять токсичні речовини та радіонукліди. Кожен з тих напоїв мав би велику популярність і давав би державі значні прибутки.

Ці розробки схвалені на найвищих рівнях, отримали медалі на міжнародних виставках. За розробку протипухлинних ліків, а саме, чи не найкращого на сьогодні в світі антиракового препарату амітозин – Анатолія Потопальського 2004-го року зарубіжні вчені-світила представляли на здобуття Нобелівської премії в галузі хімії.

Амітозин міг би врятувати практично всіх хворих на рак. Скільки мільйонів хворих на цю недугу могли би бути або врятовані, або значно полегшили б своє життя, якби створений більше як півсотні років тому амітозин та споріднені з ним чистотілові препарати були запущені у виробництво.

Від грипу – до СНІДу. Такий спектр дії препарату Ізатізон. Це універсальні ліки. Вживають Ізатізон при гострих захворюваннях дихальних шляхів (бронхіти, бронхопневмонія), хворобах ротової порожнини (із стоматитами та пародонтозом включно), хворобах шкіри та слизових (герпес, лишай, рожисті запалення, грибкові ураження), і псоріаз, перитоніт, менінгіт, енцефаліт, дитячий церебральний параліч, розсіяний склероз, вірусний гепатит, меланобластома, навіть СНІД, не кажучи вже про грип…

З такими болячками нерідко важко упоратись медицині звичайними методами лікування і традиційними ліками.

Яку економію коштів дав би державі тільки один цей препарат – Ізатізон при масовому захворюванні людей на грип? А найголовніше – жодних побічних дій! Скільки коштів витрачає держава на придбання імпортної сироватки й вакцин, яким часто люди не довіряють. Ми б зекономили на ліках, на листках непрацездатності, викликах “швидкої” тощо. Хто це може і хто це повинен підрахувати? Яку економію коштів дав би державі тільки один цей препарат? Чи має хтось з відповідальних працівників, які відають охороною здоров’я, зацікавитись цим препаратом, що за універсальністю дії, мабуть, досі не має рівних собі у світі? Чи це має “пробивати” завжди в нас чомусь автор-розробник або авторський колектив?

І ще про джерело економії. Під науковим керівництвом Анатолія Івановича в Київському Інституті молекулярної біології і генетики розроблено ефективний метод боротьби з агробактеріальним раком рослин. Створено принципово нову технологію діагностики, лікування цієї пошесті, та ще – отримання стійкого до раку насіннєвого матеріалу.

Адже сільськогосподарська культура може давати добрий врожай без добрив. І (А) такі рослини є, виведені розумом, талантом, працею українських вчених-генетиків. Жито, пшениця, овес, ячмінь, просо, кукурудза, сорго інші культури – можуть давати високі врожаї на збіднених азотом ґрунтах без внесення міндобрив. Вони здатні засвоювати азот… з повітря.

Не знаю, чи є ще де в світі науково-дослідний інститут (причому – генетики, а не сільського господарства), що мав би такі здобутки і в такій кількості: не один-два диво-сорти – їх тут десятки, коли не сотні. І не знаю, де б у світі так вперто ігнорували ті наукові досягнення, які могли б давати при масовому впровадженні мільярдні прибутки.

А скільки в нас засолених ґрунтів, особливо після сумнозвісної глобальної меліорації, і особливо на півдні України.

Українські генетики вивели солестійкі та сухостійні сорти культур – такі, як томати “Український солестійкий”, баклажани “Малиновий дзвін”. Науковці створили цілу гаму сільгоспкультур, здатних давати врожаї на солончаках – є в їхньому доробку і солестійкі сорти бавовни, рису, вівса, проса, жита, пшениці, чумизи… Без опріснення морської води, без значних витрат електроенергії. Чимало з цих сортів – посухостійкі.

Ще про деякі чуда-розробки київських вчених з Інституту молекулярної біології та генетики й Інституту оздоровлення та відродження народів України. Є ще в їхньому арсеналі оригінальні оздоровчі збори, чаї, концентрати, напої, що мобілізують імунітет, регулюють травлення, зміцнюють серцево-судину систему, сприяють виведенню токсичних речовин і радіонуклідів. Назви відповідають їхній суті – імунорегулюючий чай “Бадьорість”, рослинний серцевий збір “Спокій”. Та особливо цінний напій “Молодість” – настій чайного гриба і 27 цілющих рослин вітчизняної та зарубіжної флори. А який він помічний: регулює імунітет, нормалізує травлення, роботу нервової, ендокринної, кровотворної систем, сприяє виведенню солей, розчиняє каміння у нирках і жовчогінному міхурі, помічний при атеросклерозі, підвищує життєвий тонус. Ефективний при депресії та імпотенції, поліпшує пам’ять, відгонить тютюнопаління. Це тільки одна смачна розробка, яка теж – теоретично існує, а практично – в серію не пішла: немає коштів.

Бізнесмени, де Ви? По телефону 526-11-39 або 526-96-21 пропонуйте вченим свою благодійність, що окупиться сторицею. Якби в Україні побудували фабрику чи завод не імпортних напоїв, а рідних вітчизняних еліксирів і напоїв, фірмових та авторських бальзамів – від Носаля, Мамчура, Товстухи, Потопальського. Та відкрити спеціальні оздоровчо-лікувальні фітобари, та давати, чи продавати ті цілющі напої, як допоміжний засіб у лікарнях, аптеках, поліклініках…

Відкриттю Світового Вченого Анатолія Івановича Потопальського більше ніж як півсотні років вороги і деякі друзі обламують крила. Настав час задуматись і діяти. Хто має збереження, допомагайте зараз. Бо смертельні хвороби чатують на нас усіх: і бідних, і багатих. Від них іще ніхто не відкупився, ніяким багатством, високими і найвищими посадами.

Тільки стає прикро, що безліч багатих людей, хворих на страшні недуги, ідуть по світу у пошуках порятунку, оздоровлення, позбавлення себе від онкохвороб, і, на жаль, залишивши за кордоном великі кошти, повертаються помирати. І коли після таких випробувань звертаються до Анатолія Івановича, то рідко кому може ще пощастити. Як правило, діагноз один: втрачений час.

Анатолієм Івановичем Потопальським вперше в Україні створений комплекс оздоровчо-профілактичних протипухлинних фіточаїв (всього десять назв) на основі його улюбленого й усім відомого, знаменитого чистотілу. Недарма ж іще стародавні греки  називали чистотіл «дарунком неба».

Свічки ректальні з ізатітонієм доктора А.І. Потопальського, “Кавбузсорб” – низькокалорійний багатий клітковиною, пектинами, макро- і мікроелементами, олією і жиророзчинними вітамінами А, С, D, харчовий продукт із властивостями ефективного ентеросорбенту, харчова олія “Кавбузол” з насіння нового сорту гарбузових  – молекулярного гібрида кавуна і гарбуза – кавбуза сорту “Здоров’яга”.

Та це ще не весь перелік цілющих оздоровчих скарбів, що рекомендує доктор Потопальський при хворобах: вірусних, грибкових та мікробно-вірусних інфекціях. Доброякісні пухлини (папіломи, кондиломи, мастопатії, фіброміоми, поліпи); злоякісні новотвори (рак, саркома, захворювання кровотворної системи); тріщини і рани слизової оболонки прямої кишки, геморой, хвороби кишечнику, печінки, підшлункової залози, сечостатевої системи і хвороби нервової системи (розсіяний склероз, менінгіт, енцефаліт. неврит), хвороби опорно-рухового апарату (міозити, синовіїти, артрити), порушення імунітету, хвороби передміхурової залози (простатит, аденома, злоякісні пухлини), хвороби печінки і жовчовивідних шляхів (інфекційний і токсичний гепатит, цироз), жирова дистрофія, холецистит, метастази злоякісних пухлин); підшлункова залоза (панкреатити, пухлини, діабет); для покращення пам’яті і працездатності, особливо при хронічних захворюваннях; при дисбактеріозі, гельмінтозах, інтоксикації, отруєннях, особливо медикаментозних і алкогольних та багатьох інших захворюваннях.

А який позитивний результат від вживання настоянки “Збір А. Потопальського для запобігання і лікування пухлин” (злоякісних – рак, саркома; доброякісних – поліпи, папіломи, фіброміоми, мастопатія).

Головне – це ліки, які не мають аналогів у світі. Жодної побічної дії на організм, не відбувається поділу ракових клітин, зміцнюється імунітет і т.д.

Висновки, історії хвороб, що свідчать про стан хворих до й після лікування Амітозином, Ізатізоном, іншими авторськими ліками чи в поєднанні з іншими препаратами у комплексному лікуванні – це неспростовні свідчення ефективності ліків видатного нашого науковця і медика А.І. Потопальського шокують весь світ.

Погляд, думки, його серце переповнене болем за український народ, його майбутнє. Але міцний дух Анатолія Івановича, наполеглива важка щоденна праця, скріплена любов’ю і теплом, супроводжується оптимістичним настроєм про щасливу і прославлену націю у віках.

Не дбаючи про земне, присвятив себе служінню народові і Україні, не маючи підтримки від держави, ніколи не вважає себе слабким, а навпаки вперто, послідовно, цілеспрямовано, по-християнськи продовжує медичну науку.

Він навчає і перевіряє, лікує і оздоровлює, спрямовує людські душі до Бога, до милосердя, до наполегливої праці творити корисні справи не тільки для себе, а й для ближнього. І ніхто не може цьому заперечити.

Анатолій Іванович ніколи не шукає для себе зручностей, легкого і спокійного життя. При спілкуванні він радить думати про корисне і приємне, розмірковувати про силу і Благодать Божу, про майбутнє людства, ширше вивчати історію України.

Нелегкий шлях вибрав собі Анатолій Іванович. Але це шлях на все життя і проходить Вчений по ньому гідно, справедливо і мужньо. Знає, що всі ми грішні, але немає більшого щастя, як жити з чистою совістю.

Ім’я Анатолія Івановича значиться у тритомнику (1994) “500 впливових лідерів століття”, виданого Американським інститутом біографій. Його було обрано Людиною року – 1996 за версією американського біографічного інституту. В Україні його біографія і здобутки представлені у книгах «Медично-оздоровчий комплекс столиці. Кращі лікарі Києва» (2010 р), «Винаходи та інновації. Винахідники України» (2010 р.), «Золотий фонд нації. Золоте сузір’я України» (2011 р.), «Енциклопедія аграрної освіти України (2011 р.), «Золотий фонд нації. Національні лідери України» (2012 р.), «Ювіляри України» (2014 р.)

Прошу надрукувати моє звернення до А.І. Потопальського і відгуки, зібрані мною серед широкого кола знайомих про лікування методикою А.І. Потопальського.

 

Вельмишановний Анатолій Іванович!

Роки минають, вже більше 22 років я, моя сімя, вся моя родина і велике коло наших друзів, знайомих дякують Господу Богу і Вам за те, що Ви з Божою допомогою повернули до життя мою рідну сестру, уже практично безнадійну хвору з діагнозом: лімфогранулематоз. Лікарі в Івано-Франківську у 2001 році винесли вирок: “вам дошкою пахне”. З великою шаною до Вас і щирою любов’ю за те, що ми можемо з Вами спілкуватись, отримувати корисні для нас поради, консультації і найголовніше – оздоровлюватись Вашими препаратами, цілющими рослинами, найефективнішими у світі ліками.

Скільки сліз, страждання, страху, безнадії на життя вселила ця хвороба в наші душі, серце хворої сестри. Але Господь Бог посилає через молитви батьків нам Вас, шановний Анатоліє Івановичу. Сестра постійно згадує позитивні емоції, хвилювання, переживання від першої зустрічі і спілкування з Вами. Скільки уваги, скільки тепла і доброти, скільки надії і віри, скільки корисного вона отримала від Ваших професійних рекомендацій. Вона вперше почула про те, що кожному потрібно сповідатися і причащатися (все це описано в рекомендаціях доктора А.І. Потопальського) і т.д. Сестра ділилася в родині і серед знайомих думками про почуте і побачене, тому що, окрім батьків, про силу молитви з лікарів ніхто не говорив.

А які приємні враження від побаченого земного царства – теплиці – отримала вона. Великою енергетикою наділені від Небес ці рослинки і любов’ю самого Анатолія Івановича. І на превеликий жаль, з кожним роком занепадає теплиця, тому що державної підтримки немає, а за рахунок Благодійного фонду нелегко утримувати.

Найлегше для сестри було те, що вона окрилена і озброєна препаратами доктора А.І. Потопальського з Божою допомогою почала лікування. Звичайно, це не відбулося все миттєво, за один день чи місяць, як цього прагнуть хворі: вже сьогодні бути здоровим. На виздоровлення потрібно Боже Благословення, щира молитва,  найефективніші ліки без побічної дії, такі як препарати А.І. Потопальського і велика віра.

На допомогу хворій сестрі прийшли фіточаї доктора А.І. Потопальського, які оздоровлюють всі органи і системи (10 упаковок), яких, на жаль, сьогодні вже не можна придбати, немає можливості у Анатолія Івановича їх випускати через відсутність коштів, Житомирський завод “Ліктрави” бездарно продали німецький фірмі.

Хвора сестра по схемі вводила ректально Ізатізон та ізатітонієві свічки. Зі смаком споживала корисну всім кавбузолову олію та харчовий продукт Кавбузсорб. Крім того, вона пила протипухлинний збір А.І. Потопальського, чаї “Спокій”, “Бадьорість” і т.д. Яка цілюща сила на виздоровлення людини йде від цих препаратів, чаїв! Вони знаходять в організмі людини кожну клітину, підживлюють її, зцілюють організм, зміцнюють імунну систему для подолання хвороби. Все це в комплексі давало вражаючі позитивні результати, про що свідчили аналізи крові і різні обстеження. Хвора після кожного курсу лікування змінювалася на краще, імунітет зміцнювався, з’являлися сили до праці, а найголовніше – хвороба почала відступати. Настало повне одужання. Сестра активно працює на своїй професійній ниві після закінчення інституту. Любить також у вільний час займатися працею на городі, в саду. Свої вдячні молитви підносить Господу Богу і вельмишановному Вченому і Винахіднику зі світовим визнанням Анатолію Івановичу Потопальському.

Низький уклін Вам від нашого роду і всіх однодумців за Ваші винаходи і відкриття, за Вашу невтомну працю і безкорисливість, за неперевершений патріотизм і любов до рідної землі, до народу, до України, за яку Ви так сильно вболюваєте, що на неодноразові пропозиції Америки та інших держав світу на проживання, працю і велику платню, Ви не давали згоди, не зраджували своєму народу, який роками, уже більше як півстоліття, чекає в черзі за Вашими найефективнішими в світі ліками. А найголовніше – вони не мають жодних побічних дій на організм людини.

Але Ви, попри всю бездіяльність наших політиків, все таки залишаєтесь великим оптимістом. Тож запитаємо у всіх: може і в оптимістів є межа, коли йде мова про тисячі-мільйони смертей впродовж півстоліття, а її можна зупинити. То ж скільки ще потрібно чекати хворим і здоровим, скільки ще Міністрів охорони здоров’я треба змінювати, щоб ліки дійшли до хворих?! Бо хворобу змінити не можна.

Подумайте всі!

Зверніть свої серця і очі до хворої і терплячої нації.

Нехай Господь Бог Благословить Вас Вельмишановний Анатолій Іванович!

 

Подаємо Вам розрахунковий рахунок благодійного фонду А. Потопальського Небодарний цілитель, повідомляємо його для всіх небайдужих:

 

Благодiйний фонд А. Потопальського “Небодарний цiлитель”

Р/р № 26006012818021 в Укрексiмбанку м. Києва МФО 322313 код ЗКПО 21688650

 

А вчених, лікарів, агрономів, фермерів, ветеринарів, народних селекціонерів і всіх невмирущих ентузіастів Братська Оздоровча Громада України – Богу – РАДІСТЬ, що організована вказаним фондом, запрошує до співпрці і взаємодопомоги.

Інформацію Ви можете отримати за адресою:

03143, м. Київ, вул. Заболотного, 150

факсом: (044) 526-07-59, телефоном: (044) 526-11-39, 526-96-21

www. Potopalsky.kiev.ua, E-mail: potopalsky@imbg.org.ua

Керівник Долинського центру Братської оздоровчої

громади України БОГУ – Радість на Івано-Франківщині

Олена Кощинець

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(71) 2015, с. 83-89

 
Мій чоловік довго перебував у лікарні (м. Львів). Діагноз поставили лікарі – енцефаліт. Йому було 40 років. Це була паралізована людина. Ніякі зусилля лікарів не дали результату. Лікування було важким. В результаті – найстрашніше. Його виписали додому вже помирати. Фактично для смерті були вже приготовані всі необхідні речі. Він лежав нерухомий. Коли я довідалася, що одну жінку лікував Анатолій Іванович, яка була важко хвора і вона одужала, я дізналася, як вийти на Анатолія Івановича. У відповідь я почула таке: “а ти думаєш Анатолій Іванович мертвих піднімає?”. А виявилось, що справді, Анатолій Іванович підняв з ліжка з Божою допомогою уже майже мертвого. Комплексне лікування препаратами А.І. Потопальського виявилось чудом, великим дивом. Правда, все відбувалось поступово. Перші рухи рук, ніг, голови, намагання самому їсти, розмовляти, вставати, стати на ноги і навіть ходити. А пізніше – в школу сина водити. Люди, які вже його “поховали”, зі страхом дивилися на вулиці. Це справді відбулося чудо, Боже милосердя, Боже спасіння. А місцевий невропатолог, який вів мого чоловіка, сказав: “Анатолію Івановичу треба ставити золотий пам’ятник при житті”. Хай Бог благословить Вас, шановний докторе, Вашу родину, Я низько кланяюся Вам. Ви рятуєте життя людей.

Закликаю всіх небайдужих людей, всіх бізнесменів, нашу владу підтримати, сприяти тому, щоб ліки Анатолія Івановича були доступні для людей, щоб кожний хворий міг їх придбати.

Оксана Вирник

м. Долина Івано-Франківська обл.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(71) 2015, с. 90-91

 
Лікарі виявили в мені гриби роду Кандіда. Рік лікування різними препаратами і результату ніякого. Після 40 днів введення Ізатізону, свічок все налагодилось, і я забула про проблеми з кишечником. Я висловлюю найщиріші слова вдячності за винаходи А.І. Потопальського і за їхню ефективність при лікуванні захворювань кишково-шлункового тракту.  Низький уклін Вам за Вашу мудрість.

Людмила Миленька, 28 р.

м. Київ

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(71) 2015, с. 91

 
При обстежені лікарі поставили мене перед фактом: є проблеми, потрібно ампутувати грудь. Я була страшенно перелякана. Ніколи не думала, що така біда мене спіткає. Я погодилася на операцію, хоча можна було раніше проконсультуватися з Анатолієм Івановичем. На жаль, до операції в мене не вийшло поїхати до Києва. Після операції – хіміотерапія, опромінення, випадіння волосся, низький гемоглобін, безсилля, втома і т.д. Чоловік поїхав до Анатолія Івановича. Коли я почала приймати чаї доктора А.І. Потопальського, використовувати ректально Ізатізон і свічі, пити протипухлинний збір, вживати кавбузову олію, Кавбузсорб я стала себе краще почувати. Імунітет зміцнився, з’явився апетит, я постійно ходжу в церкву і дякую Господу за його ласку. Маю господарство, яке доглядаю і навіть маю силу працювати на земельній ділянці. Правда, не перевтомлююсь. До речі, зі мною в палаті лежали 8 жінок (м. Івано-Франківськ), яким я говорила про ліки Анатолія Івановича, але вони чомусь мовчанкою так і відбулись. Правда, уже 6-х поховали, вони померли з таким діагнозом, як у мене.

Низький уклін Вам вельмишановний докторе Потопальський і Вашим винаходам.

Олена Івашків, 50 р.

м. Долина Івано-Франківська обл.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(71) 2015, с. 91-92

 
Фіброміома – такий діагноз винесли медичні судді. Операція і тільки операція. В один момент я погодилася. Та дочка моя, багато читаючи і знаючи про препарати А.І. Потопальського не дозволила мені робити операцію. Привезла мені з Києва весь комплекс ліків: Ізатізон, свічки, настоянку протипухлинну, кавбузову олію, Кавбузсорб, чай “Спокій”. Після одного курсу лікування розміри фіброміоми зменшились на 3 см. Я продовжую приймати далі наступні курси. Слава Господу Богу за все, а Вам шановний Анатолію Івановичу низький уклін. Хай Вас Бог береже, міцного Вам здоров’я і Вашому колективу!

Анна Любівська

м. Болехів

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(71) 2015, с. 92

Мене довгий час непокоїв нежить, головні болі в області чола. Діагноз – гайморит. Лікарі вирішили робити прокол. Правда, маючи Ізатізон вдома, мені чоловік порадив ставити його на ватку в ніс. Робила я це 2-3 рази на день по годині певний час . Пішла на огляд до лікаря. Він був здивований, що гайморові пазухи були чисті, гною не було, дихання носом прекрасне, головні болі зникли.

“Що ви робили, чим ви лікувались”, – запитав здивований лікар. Коли я відповіла, що Ізатізоном, то він мені сказав, що таких ліків він не знає. А шкода, що в наший державі він ще невідомий в медицині, а світові відомий.

Тож прокиньтесь всі сплячі і сліпі, глухі і німі. Почуйте голос народу, почуйте стогін онкохворих. Перед Богом треба буде відповідати, ви ж не вічні на цьому світі. Дайте дорогу лікам А.І. Потопальського до аптек, до лікарень, до оздоровчих центрів, до кожної оселі. Бо нація наша вимирає. Нова влада, новий уряд, почуйте народ, щоб врятувати націю. Нас з кожним роком все менше і менше. Покажіть світові, доведіть людству, що і своїх вдома винахідників вшановують і цінують. В іншому випадку може настати час, що не буде кому голосувати за владу і за кого. Почуйте терплячий народ! Низький уклін Вам докторе Потопальський!

с. Кольне Долинський р-н

Івано-Франківська обл..

Ніна Чудик 40 р.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(71) 2015, с. 92-93

У2010 р. я  звернулася до А.І. Потопальського за допомогою з приводу онкопухлини. Хочу висловити величезну подяку за створені ним препарати і лікувальні чаї. Вони дійсно мають чудодійну силу в боротьбі зі страшними хворобами.

Завдяки цьому лікуванню і вірі в Бога, я живу повноцінним життям: працюю, господарюю у домі, почуваю себе здоровою людиною.

Бажаю А.І. Потопальському довгих років життя, щастя, натхнення в його роботі.

Величезне Вам ДЯКУЮ.

За цей час я розмістила статтю про А.І. Потопальського і його працю в газеті «Форум гласності», а також усно розповсюджую інформацію.

С.І. Лосєва

п. Стаханов, Луганська обл..

09.12.2013

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4 2013 (65-66), с. 76-77

та №1(71) 2015, с. 94

 

Де і як лікуватись?

В кінці 2008 р. моя дружина в Київській обласній лікарні перенесла оперативне втручання – правобічна геліколоктомія з видаленням аденоми товстого кишечника. Ставши на облік в ДУ «Національний інститут раку» ми постійно розшукували інформацію щодо профілактики та лікування онкозахворювань.

В середу, 25 лютого 2009р., я випадково купив газету «Киевские ведомости», де ціла сторінка була присвячена А.І. Потопальському – кандидату медичних наук, доценту, завідувачу лабораторії модифікації структури біологічно активних речовин Інституту молекулярної біології і генетики НАН України. У Будинку вчених Анатолій Іванович ознайомив присутніх з деякими відкриттями, новими ліками для профілактики та лікування онкологічних захворювань, проблемами в організації їх виробництва і клінічних випробуваннях.

Уже в березні я познайомився з Анатолієм Івановичем, розказав йому історію хвороби моєї дружини та висловив надію на його пораду. Вислухавши мене та переглянувши результати аналізів, Анатолій Іванович зразу попередив, що, незважаючи на втішні на той час аналізи, треба не забувати про підступність хвороби і поряд з традиційними методами лікування, вживати напрацьовані ним і перевірені при клінічних випробуваннях різні рослинні композиції. Це підсилить і дію ліків, і більш гарантовано пригнітить процес ділення ракових клітин, а з часом і припинить їх розвиток. Так почалося наше знайомство, яке поступово переросло в довіру до вченого, лікаря та лікувальних властивостей рослинних композицій і, напрацьованих ним за багаторічну працю, ліків. При зустрічах, бесідах Анатолій Іванович постійно підкреслює важливість для комплексного лікування та профілактики злоякісних захворювань духовного оздоровлення, віри в чудотворну силу молитви та дотримання Заповідей Божих.

Дякуючи Богу, вже сьомий рік, поряд з професійними оглядами та аналізами моя дружина проходить профілактичне оздоровлення і лікування за методикою доктора Потопальського на базі його рослинних композицій та ліків.

Починала вона з вживання харчового продукта Кавбусорб – ефективного ентеросорбента та харчової олії Кавбузол. Потім сім курсів фіточаїв А.І.Потопальського, шість курсів приймання збору А.І.Потопальського. За результатами   щорічного   обстеження   та   аналізів   крові   на   онкомаркери, проводилось також лікування з використанням свічок з ізатітонієм і прополісом, Ізатізону, Амітозину, внутрішньовенних крапельниць з Амітозином. Не залишилось поза увагою Анатолія Івановича і можливість покращення імунозахисту з допомогою лабазника шестипелюсткового, виноградного концентрату Він-Віта тощо.

Зустрічаючись з Анатолієм Івановичем я бачив, як багато людей приходило до нього за порадою, але жодного разу не чув, щоб він комусь відмовив. При всій зайнятості керівництвом і організацією роботи лабораторії модифікації структури біологічно активних речовин Інституту молекулярної біології і генетики НАН України, Інституту оздоровлення і відродження народів України, Благодійного фонду А.І.Потопальського «Небодарний цілитель», дендропарку «Перемога», оранжереї, громадською діяльністю та представницькою роботою за кордоном він для всіх знаходив і час, і добре слово, і пораду.

Але підняти самостійно цей пласт проблем з оздоровленням і відродженням народів України не по силам одному А.І.Потопальському. Сказати, що він одинокий у цій справі не можна. Є підтримка з боку вчених, лікарів, окремих державних діячів, громадських організацій, численних онкохворих, що вилікувались з його допомогою. Але опір бюрократичного державного апарату, вітчизняної фармакопеї не подолано. Виробництво нових ліків не розпочато, а кількість відвідувачів до доктора Потопальського зростає. А громадськість мовчить.

Ця відданість своїй справі, висока працездатність, наполегливість і
цілеспрямованість не тільки дивує і захоплює, а й викликає питання – «А що ти
зробив»? Оце запитання до самого себе змусило струснути свої поважні роки,
заглянути до школи, яку я закінчив 60 років тому, до церкви, що будується, до
сусідів з добрим словом. Школі, вже декілька років, допомагаю з підпискою на
часопис «Педагогіка толерантності» та новини «День», з книгами для бібліотеки.
Разом з дружиною робимо пожертви на будівництво нової церкви. Не
забуваємо переселенців з Донецької та Луганської областей, допомагаємо
матеріально і фінансово бійцям в АТО. На присадибній ділянці вирощуємо
гарбузи «Кавбуз здоровяга», синюху «Поліська блакить», та інші рослини.
Сусідам  надали інформацію  про рослинні композиції та ліки А.І.Потопальського, що використовуються в медицині і ветеринарії. Вже є зацікавленість з боку ветеринарних лікарів, пасічників і просто мешканців села. Придбані ліки, насіння гарбуза «Кавбуз здоровяга». Початок є.

Л.І. Крошко

м. Київ

27.02.15

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(71) 2015, с. 100-101

***

Анатолій Іванович Потопальський – лікар від Бога

 

Я щиро дякую Господ у Богу, що послав до мене людей, які допомогли мені повірити та одужати.

Навесні, коли розквітла природа, коли душа мала співати весняні пісні та радіти, зіткнулась я  із хворобою.

Було досить неприємно і болісно почути від лікарів діагноз, а за ним, майже – вирок.

Милостивий Господь Бог послав мені добрих і відвертих людей.

Моя донечка Наталочка познайомила мене з дівчиною Людмилою Радухівською, а та з радістю поділилась зі мною досвідом своїх близьких щодо лікування препаратами геніального вченого, доктора Анатолія Івановича Потопальського. Написаний її тіткою відгук щодо методики лікування А. І. Потопальського – справжній витвір мистецтва, не тільки здивував мене своєю співучою українською мовою, глибокими роздумами і вірою в лікаря  А. І. Потопальського, але й упевнив в одужанні.

Щира усмішка Анатолія Івановича, його спокійний голос зустріли мене та одразу ж почали діяти на благо моєму здоров’ю.

Він уважно вислухав мене, ознайомився з історією хвороби, призначив лікування. При цьому не заперечував проти призначених іншими лікарями засобів та спостереження. Знайшов і час, і слова, потурбувався про зовсім незнайому жіночку, яка ледь стримувала сльози.

Я приймала протипухлинний збір А. і. Потопальського, Ізатізон, свічки з Ізатітонієм, Кавбузол та Кавбузсорб.

Згодом гострий біль вгумувався, але лікування я продовжую, і не забуваю про Анатолія Івановича Потопальського.

За 4 місці я навчилась вірити в себе, в свою перемогу над хворобою, звикла до ліків А.І. Потопальського, які стали  частиною мого життя.

Можна словом ранити, словом можна вилікувати, але словом подяки необхідно сказати правду людині, яка з’явилась в твоєму житті, в ту мить, коли саме життя просило допомоги.

Я дякую Господові Богові за те, що я познайомилась з А.І. Потопальським, людиною щирою і відвертою, людиною мудрою і доброю.

Я вдячна тій дівчинці Людмилі Радухівській, яка поділилась своїм досвідом, взяла мене міцно за руку та повела дорогою одужання і тілесного, і духовного.

Я ще з дитинства знаю притчу про 10 прокажених, які зцілилися, тому з подякою звертаюсь до Господа Бога і до людей, які допомагають мені.

На жаль, не всі почуття можна передати словами, але слів, що йдуть від щирого серця не буває ані замало, ані забагато.

Низький уклін Вам шановний, Анатолій Іванович, за вашу мудрість і відданість своїй професії, і українському народу.

З повагою і вдячністю, Ірина Гладченко,

м. Харків

30 09 2014

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №2(72) 2015, с. 89-90

ЗДОРОВ’Я НАЦІЇ – НАДІЯ НА МАЙБУТНЄ

 

З Анатолієм Івановичем Потопальським, кандидатом медичних наук, доцентом, Заслуженим винахідником України, професором Європейської академії проблем людини, номінантом Нобелівської премії 2004 р. за спеціальністю «медична хімія» я познайомилась особисто у 2014 році. Зустріч з цією людиною вразила мене – адже не кожен день зустрічаєш насправді неординарного, видатного вченого. В даному випадку йшлося не просто про наукові досягнення конкретної особистості, а про те, що особистість Анатолія Івановича Потопальського – це явище в нашому, на жаль, недосконалому соціумі і певна надія на його вдосконалення – як духовне, так і фізичне. Бо він і вчений, і громадський діяч, і духовний провідник, чия харизма нікого не залишає байдужим до нього та його надбань.

Склалося так, що майже десять років тому мені пощастило скористатися його препаратом «ІЗАТІЗОН». З того часу я не уявляю свою домашню аптечку без цього засобу профілактики і лікування цілої низки захворювань – від найпростіших (на зразок герпесу, стоматиту, ОРВІ, тощо) до вельми серйозних хронічним проблем.

З Інструкцією і розробками А.І. Потопальського можна ознайомитись на сайті Інституту оздоровлення і відродження народів України – http://www.potopalsky.kiev.uа

На сьогодні, крім ІЗАТІЗОНУ, у нашій сім’ї активно вживаються КАВБУЗСОРБ, який може використовуватись як ефективний радiопротектор та антиоксидант при радiацiйному опромiненнi, що важливо для попередження наслiдкiв Чорнобильської аварії і актуально в наш час, коли  знову сталася масштабна пожежа, а якщо радіоактивний ліс починає горіти, то ця радіація вивільнюється, потрапляє у повітря і потім розноситься з вітром.

Серцево-судинний збір “СПОКІЙ”  має заспокiйливу дiю, покращує сон, нормалiзує кровообiг, особливо в серцевому м’язi та головному мозку, регулює тиск кровi, ритм i силу серцевих скорочень, змiцнює iмунiтет.

Оригiнальний оздоровчий збiр “БАДЬОРІСТЬ” регулює iмунiтет i нормалiзує функцiї травлення, нервової, ендокринної, кровотворної систем; сприяє виведенню токсичних речовин та радiонуклiдiв; посилює опiрнiсть до хвороб, пiдвищує життєвий тонус i працездатнiсть тощо.

Вважаю, що запропоновані Анатолієм Івановичем комплексні засоби профілактики і лікування багатьох хвороб, підтримання загального фізичного стану організму у належній формі доцільно вживати всім – дорослим і дітям, жінкам і чоловікам, здоровим і хворим. Його препарати доступні за ціною, ефективні, а іноді взагалі не мають аналогів у вітчизняній медицині і фармакології, а, можливо, й в зарубіжній. Тому мені особисто дуже прикро, що про ці досягнення видатного українського вченого так мало відомо загалу – як у нього на Батьківщині, так  і за її межами.

Виникає питання: чому немає зацікавлених осіб серед вчених, лікарів, управлінців, політиків у тому, щоб не на словах, а на ділі опікуватись здоров’ям української нації – за допомогою засобів, розроблених в Україні, які дійсно лікують і доступні за різними критеріями? І чому замість цього і по сьогодні рекламують і спекулюють іноземними підробленими медичними препаратами?

Вважаю, що, коли зараз не усвідомити рівень зазначених проблем і не почати реформувати національну фармакологію, не почати виробляти системний підхід до лікування, притаманний, зокрема, А.І. Потопальському, здоров’я української нації під впливом західних «цінностей» і дорогих ліків і далі буде погіршуватись.

Але панацея від ментального і фізичного нездоров’я існує. І А.І.Потопальський, видається, її знайшов. Залишається сподіватись, що його наукові досягнення, методи і засоби залікування стануть відомими і доступними не тільки для обраних. Адже майбутнє України залежить насамперед від стану здоров’я її громадян.

Іванова Н.В.

м. Київ 29.04.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №2(72) 2015, с. 90-91

ЧОМУ НЕ ПРОДАЮТЬ «ІЗАТІЗОН» РОЗРОБЛЕНИЙ А.І. ПОТОПАЛЬСЬКИМ В АПТЕКАХ?

Цієї зими я стикнулася із захворюванням – гайморит. Раніше ніколи на нього не хворіла, тому була дуже засмучена і шокована. Прикрістю було і те, що це сталося під час мого навчання в Національній академії прокуратури України.

Оскільки гайморит виявили дуже пізно, тому негайно зробили прокол. Однак, і тут знайшлись люди, які допомогли вирішити мою проблему. Зокрема, Людмила Любомирівна Радухівська на семінарському занятті розказала нам про розробки геніального вченого, кандидата медичних наук, доцента, Заслуженого винахідника України, професора Європейської академії проблем людини, номінанта Нобелівської премії 2004 р. за спеціальністю «медична хімія» ПОТОПАЛЬСЬКОГО АНАТОЛІЯ ІВАНОВИЧА, зокрема, про препарат «Ізатізон», що міг би допомогти мені подолати свою недугу.

В лікарні мене попередили, що це захворювання може виникати знову і знову, тому я без роздумів почала застосовувати даний препарат в лікувальних цілях. І дійсно з моменту застосування «Ізатізону» в мене немає жодних проблем з носовою порожниною. Вже третій місяць навіть нежитю немає, хоча для весняної пори року вона для мене є характерною.

Застосовувала я препарат, закладаючи в ніс на 30-45 хв. ватні турунди, змочені в ньому. Під час застосування я не відчула ні дискомфорту, ні побічних ефектів. На даний момент один курс лікування в 40 днів я завершила, для цього мені вистачило 10 пляшечок «Ізатізону». Планую і надалі його застосовувати, як в лікувальних, так і в профілактичних цілях, оскільки згідно інструкції він лікує понад 250 захворювань.

Досить приємною і доступною є ціна на даний препарат. Вартість однієї пляшечки складає всього 15 гривень. Це є ще одним плюсом цього препарату, тим більше, порівняно з багатьма дороговартісними і малоефективними препаратами із аптеки.

Дуже вдячна лікарю Анатолію Івановичу Потопальському за цей чудодійний і приємний по ціні та в застосуванні препарат. Завдяки йому я забула про проблеми із гайморитом та нежитем і можу дихати вільно. В подальшому буду рекомендувати цей дієвий препарат знайомим, в яких виникнуть такі проблеми.

Аня Дем’янчук

м. Ірпінь

4.04.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №2(72) 2015, с. 92

Переклад з німецької мови статті у журналі

DONAU STRUDL”, Nr 192, Marz 2015

Подарок природы – чистотел

Я простая украинская женщина с не совсем простой историей жизни. Я одна из многих женщин, которые заболели раком груди. К счастью, я преодолела болезнь и вернулась к нормальной жизни. Сегодня есть достаточно историй на эту тему. И каждая самобытная. Кто был поражен этой болезнью, может меня понять. В течение очень короткого времени испытываешь все чувства, которыми одарила нас природа. Мое сообщение расскажет именно об этой природе и о том, как далеко мы от нее удалились. Я сама об этом подумала лишь тогда, когда после тяжелой операции мне была назначена химио- и гормонотерапия. Это время я никогда не забуду. В Украине, из которой я приехала, не особенно проникаются пациентами. Это лечение мне было назначено без основательного обследования и без моего согласия. Пригодно ли это лечение для моего случая и перенесет ли его мой организм. Кого это интересует? В течении пяти минут было решено, что я должна получить 6 химиотерапий. Уже после двух сеансов я почувствовала, что все мои силы полностью покидают меня. К тому же я еще неожиданно стала пациентом кардиологии, что я объясняю вредным воздействием химиотерапии. Я была поставлена перед серьезным выбором: или умереть от рака, или от сердечной болезни. Поэтому я отказалась от следующих химиотерапий. Врач убеждал их продолжить, но я была уверена, что я их не переживу. Мой организм полностью сопротивлялся этому. Я приняла решение совершенно осознано. Простым оно не было, потому что я брала ответственность за свою жизнь на себя. Никакой химии, никаких гормонов, никаких медикаментов – я все отклонила. Однако мне было ясно, что я должна была что-то предпринять. Всеобще известно, что химиотерапия очень ядовита, но в специальной литературе я обнаружила особые ядовитые растения. Химия разрушает как раковые, так и здоровые клетки, которые отвечают за иммунную защиту. Растительный яд действует мягко, здоровые клетки при этом не страдают. Природа одарила нас такими растениями как аконит и чистотел – ядовитыми растениями!

В институте молекулярной биологии и генетики в Киеве работает профессор Потопальский. Он много лет исследует воздействие чистотела. Он написал также книгу об этом чудесном растении. Он изготавливает также настойку из чистотела. Это «стимул-лекарство» было для меня новой искрой надежды. Мне сразу же стало ясно: я должна иметь это чудо-средство.

Это была моя альтернативная медицина. Я терпеливо пила целый год настойку из чистотела. Это была ежедневная поддержка моему организму. Спустя месяц мне не нужен был больше мой кардиолог. Моя настойка имела чудодейственное влияние на сердце и организм. Я понимаю, что после заболевания я должна подвергаться контрольным обследованиям в течение пяти лет, чтобы не рисковать. Я обследуюсь в онкоцентре через регулярные промежутки времени. После каждого обследования мой врач мне сообщает, что я совершенно здорова. Теперь я уверена: наша матушка природа дает нам все, чтобы мы могли жить счастливыми и здоровыми.

Таня Ильюк

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №2(72) 2015, с. 93-94

***

Протягом 10 років хворію гепатитом С, пройшла курс лікування пегілірованим інтерфероном, лікувалась рік, вірус зник, але через два тижні повернувся, вірусна нагрузка почала зростати великими темпами.

На початок курсу лікування у А.І. Потопальського вірусна нагрузка становила 2,3×107 копій/мл.

Після курсу 2,5 місяці комплексного лікування вірусна загрузка знизилася до 1,3×106!

Продовжую лікування і дуже вдячна за те, що існує такий варіант лікування, який дає такі надзвичайні результати і приносить користь організму в цілому!

З повагою, Каріна Симон.

05.02.15

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.103

Я, Колодрубець Оксана Михайлівна, вдячна Анатолію Івановичу за препарати. Мій чоловік захворів. Після прийому важких антибіотиків стан чоловіка був дуже ослаблений. Д-з: пухлина головного мозку. І мені порадили звернутись до Києва, до Анатолія Івановича Потопальського. Стан чоловіка опісля прийому ліків відразу покращився. Ніхто не вірить, що ппри такій хворобі, людина добре себе почуває.

Я всім раджу звернутись до Анатолія Івановича. Це справді лікар від Бога. Бог ніколи не залишає людину. Він дає надію. Тому всі звертайтеся до Анатолія Івановича Потопальського.

О.М. Колодрубець

м. Львів, 19.05.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.103

Я, Чабан Інна Петрівна, приймала Ізатізон з профілактичною ціллю та з метою лікування геморою. Дуже  вдячна Потопальському А.І. за це чудо. Рекомендую усім українцям, як лікування і профілактику. Для доброго самопочуття та працездатності.

І.П. Чабан

21.07.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.103

Я, Чияченко Мария Николаевна. В феврале месяце этого года мне поставили диагноз аденокарцинома прямой кишки с метастазами в печени и легких.

Через свою знакомую я узнаю о чудо лекарствах А.И. Потопальского. Я приехала в институт, встретилась с профессором, он мне прописал лечение и дал наставление, что без веры в Бога, без исповеди и причастия лечение не может возыметь такого действия. Я приехала домой и начала лечение по его рекомендации. Каждые 2-3 недели я исповедовалась и причащалась, прошла обряд соборования и принимала лечение Кавбусорбом, Кавбузолом, настойкой из 4-х трав. Я уже прошла два курса лечения. Последнее КТ показала, что у меня опухоль практически не визуализируется, ушли очаги в печени и легких.

Большое спасибо Анатолию Ивановичу за его лекарства и советы.

М.Н. Чияченко

г. Одесса, 5.10.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.103-104

Я, Глущенко Елена Витальевна, лечила папу Изатизоном, Амитозином, настойкой трав – омела, чистотел, календула, аир.

Диагноз: аденокарцинома поперечно-ободочной кишки 4-й стадии, умеренно дифференцированная T4N1M0.  Операция: резекция поперечно-ободочной кишки.

Через 5 лет на компьютерной томограмме брюшной полости – норма. Колоноскопия –  норма. От химиотерапии отказалась.

Благодарна Анатолию Ивановичу за человеческое отношение и высокие профессиональные качества

Е.В. Глущенко

20.10.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.104

Шановний Анатолій Іванович, щиро дякую Вам за ту місію, яку Ви несете, за Ваші розробки, винаходи, за прагнення оздоровити нашу націю, за талант лікаря і за Ваші неймовірні рослини!

Бережи Вас Всевишній!

Наснаги Вам, натхнення, життєвого та творчого азарту, багато сил і многих літ!

З повагою, Ольга Самчук

с. Лебедівка, Вишгородський р-н, Київської обл..

28.10.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.104

Велика шана Вам. Анатолію Івановичу, перед лицем Господа Нашого, та низький уклін від роду людського, за Вашу натхненну працю, віру Істинну, яку Ви несете, життєвий героїзм, правдивість, чесність перед собою, Богом і людьми.

Хай дарує Вам Бог ясного неба, любові, радості, вірних соратників і друзів, здорової міцної родини і в кожен день світлої, радісної Вашої днини.

Дякую Богу за честь бути знайомим з Вами.

З повагою, М. Самчук

28.10.15

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.104

Шановний Анатолій Іванович!

Дякуємо за Вашу працю і пишу, які результати я маю завдяки препа­ратам і роботі в духовному напрямку. Ангіна, чим не лікувала, нічого не допомагало. Бризкати стала Ізатізоном – через день – ангіна відійшла, все запалення стухло. Слава Богу!

Робила свічі з Ізатітонієм – аналізи до того були погані (мазок), після лі­кування – аналізи в нормі. Слава Богу! Тепер профілактично робимо разом з чоловіком курсами.

Був фурункул у чоловіка в анусі (пробачте за подробиці), – прикладали на нічь – все витягнуло, температура впала і зміг спокійно сідати і виліку­вався.

Кіста на нирках – пила Ізатізон, курсами, як в інструкції – кісти немає!

Хай береже Вас Господь!

Підпис

листопад 2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.105

Уважаемый, Анатолий Иванович!

В ноябре 2010 года мне поставили диагноз «Рак молочной железы 2-й стадии». К этому времени я уже знала о Вашей методике лечения рака Изатизоном и сопутствующими препаратами: сбор из 4х трав. Кавбузол, Кавбузсорб и свечи с Изатизоном.

Я начала лечение 7-го декабря 2010 года, и в декабре сего года (2015) будет 5 лет беспрерывного приема препаратов по данной Вами инструкции.

В июне-августе сего года я полностью исследовала свой организм: маммография, рентген грудной клетки, УЗИ нижнего и верхнего живота, гинеколог, терапевт, рентген позвоночника, анализ крови (подробный), анализы мочи по всем показателям. И всюду результат был один: все без отклонений, все в норме. А гинеколог сказал даже, что все идеально.

Я многим больным Вас советовала, и те, кто воспользовался Вашей методикой, очень довольны; почти у всех наступает облегчение и видна положительная динамика.

Большое Вам спасибо, преклоняюсь пред Вами и благодарна Вашим коллегам – Ларисе Назаровне и Людмиле Станиславовне, Розе и Борису.

Я уже 3 года живу в Израиле. И сведения о Вас известны от меня и там. Три человека там лечились Вашими препаратами и очень довольны.

Еще раз большое Вам спасибо. Здоровья Вам и Вашим близким. Успехов в благородной, гуманной деятельности.

С уважением, Т. Б. Балан

09.12.2015.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.105

Я п’ять років назад прооперувалась по хворобі меланома і завдяки Богові і народним лікам лікаря Потопальського здорова. Головне – ходити в церкву, сповідатись, причащатись, соборуватись, не грішити і просити допомоги у Бога. Жити по заповідям. Бог є любов. Бог в природі все для нас створив і лікарі благословенні Богом. Живіть, спасайтесь, любіть Бога.

Надія Захарова, 67 років

грудень 2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.105-106

Я доктор онколог лечу Изатизоном (раствор) онкобольных в инкурабельном (неизлечимом) состоянии и сборами Потопальского.

Имею хорошие результаты.

Пациент жил 4 года с раком прямой кишки IV стадии, получил 2 курса дистанционной лучевой терапии + курсы Изатизона (раствор и свечи), сбор Потопальского, а умер он от нарушения мозгового кровообращения, а не от рака.

С уважением, врач-онколог

Ю.Д. Тараненко

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.106

Звернулася за допомогою до пана Анатолія, коли лікарі не давали та не дають фактично ніяких шансів. Моїй мамі 53 роки. В травні 2015 року в неї діагностовано одночасно два онкозахворювання гінекології і шлунка.

Отримала консультацію та всі необхідні препарати. З вірою в Бога та Його Благословення будемо продовжувати лікування препаратами пана Потопальського. Дякую за надію на життя.

З повагою, Ірина

м. Черкаси

04.12.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.106

Я вісім років як після операції, хвороба була тяжка, 4 стадія раку по жіночому. Дякуючи моєму знайомому, який привів мене до Анатолія Іва­новича, зараз у мене аналізи нормальні, ніяких ліків не приймаю крім тих, якими лікує Анатолій Іванович, лікар від Бога. Дякую Богу за те, що є така людина.

Підпис

грудень 2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.106

Чотири роки тому звернувся до Анатолія Івановича за допомогою з діа­гнозом аденома передміхурової залози. Всі методики і ліки традиційної медицини не дали ніяких результатів і надії на одужання. По рекомендації монахів вирішив, як остання надія, спробувати лікуватись у Вашому закла­ді. Зробив всі аналізи і дослідження і одержав від Анатолія Івановича ліки і методику, яку строго придержувався. Крім того, регулярно бував у церкві в неділю та релігійні свята, регулярно причащався. І, о чудо, пройшло вже чотири роки і я забув про свої болячки.

Низько кланяюсь цій справжній людині, яка приносить здоров’я і щастя людям.

Хай Господь Вам, Анатолій Іванович, допомагає в Вашій великій і бла­городній справі. Здоров’я Вам тілесного і спасіння душі.

Вячеслав Адамович Колихан

70 років, пенсіонер

21.12.2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №3-4(73) 2015, с.106

Шановний Анатолію Івановичу!

Хочу щиро подякувати за Ваші ліки. Завдяки Ізатізону я вилікувала риніт, якого не могла позбутися протягом 6 років. Ліки, які призначали лікарі, результату не давали. В мене постійно текло з носа, вже не сподівалася на покращення. І тільки після прийому курсу лікування Ізатізоном мене ця проблема більше не турбує. Навіть не вірилось, що таке може бути.

Велике спасибі Вам за Вашу працю і турботу про людей. Я дуже вдячна М.І. Потопальській, яка допомогла мені знайти Вашу аптеку (вул.Заболотного, 150), де я купую ліки для себе і своїх близьких. Я живу в м.Ірпінь, тому можу їздити за ліками в цю аптеку, де працюють дуже чемні фармацевти, які охоче дають консультації. Допоміг мені і Кавбузол у лікуванні дискинезії жовчовивідних шляхів.

Моя знайома використовує ваш Ізатізон для лікування псоріазу і просто в захваті від результатів.

Нехай Бог дає Вам здоров’я на довгі роки.

Гришко Вікторія, м.Ірпінь  та

Алла Григорівна с. Ушомир

18 та 23.09.2013

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 50

Шановний Анатолій Іванович!

Пише Вам Валентина Анатоліївна. Нещодавно у журналі «Педагогіка толерантності» (№ 3-4 за 2013 рік, стор. 66-67) ми з сім’єю з великою радістю прочитали статтю нашого лікаря-онколога Володимира Ковальчука про віддалені результати лікуванні онкохворих з застосуванням Амітозину, де згадується історія моєї боротьби з найстрашнішою хворобою нашого часу – ІІІ-ІV стадією раку.

Щодня дякую Богу за наше знайомство, яке відбулося більше 20 років тому, коли я захворіла на рак щитовидної залози. Ви мені дуже допомогли у лікуванні. Я приймала і досі приймаю Ваші ліки курсами. Я і моя сім’я приймали Ваші 10 чаїв (чаї доктора А.І.Потопальського виробництва Житомирського заводу «Ліктрави»), які нам дуже допомагали, і дуже шкодуємо, що завод їх більше не випускає.

Зараз мої діти  виросли, одружилися і живуть з нами. Ми з чоловіком вирощуємо рослини (синюху, ехінацею, кавбузи), а діти нам допомагають.

Дякуючи Богу і Вам, я досі жива: після захворювання минуло двадцять років. Хвороба відійшла, виросли діти, наша дружня родина займається сільським господарством, збираємо чистотіл.  Робимо це з задоволенням, усвідомлюючи той факт, що ці трави можуть врятувати не одне життя.

А Вам, шановний Анатолій Іванович, вся моя родина бажає міцного здоров’я, щастя, довголіття, натхнення у Вашій нелегкій роботі.

Юзвак Валентина

08.05. 2014

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 50-51

Уважаемому Анатолию Ивановичу!

Выражаю большую благодарность за его труды и помощь. У меня было заболевание описторхоз. На этом фоне развилась сильнейшая аллергия. Потому что были повреждены печень, поджелудочная железа, кишечник.

После приема оздоровительного комплекса с изатизоном пошло полное излечение!

Я действительно верю: Анатолий Иванович доктор от Бога. И это Божье провидение, что я попала к этому доктору.

                                                              Марейпнова  Любовь Николаевна

г. Лубны Полтавской обл

19.05.2014

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 51

Я п’ять років назад прооперувалась по хворобі меланомі і завдяки Богові і народним лікам лікаря Потопальського і головне ходити в церкву сповідатись, причащатись, соборуватись, не грішити і просити допомоги у Бога. Жити по заповідям Бог є любов. Бог в природі все для нас сотворив і лікарі благословенні Богом. Живіть, спасайтесь, любіть Бога.

Захарова Надія, 67 років

грудень 2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 51

Звернулась за допомогою до пана Анатолія, коли лікарі не дають фактично ніяких шансів. Моїй мамі 53 роки. В травні 2015 року в неї діагностовано одночасно два онкозахворювання гінекологія та шлунку. Отримала консультацію та всі необхідні препарати. З вірою в Бога та його Благословення будемо продовжувати лікування препаратами пана Потопальського. Дякую за надію, за її життя.

З повагою, Ірина, м. Черкаси.

04.12.2015.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 52

Я вісім років як після операції. Хвороба була тяжка 4 стадія раку по жіночому. Дякуючи моєму знайомому, який привів мене до Анатолія Івановича. Зараз у мене аналізи нормальні, ніяких лік не приймаю, крім тих, що лікує.

У 2004 році визнали мені захворювання молочної залози І стадії і була прооперована в м.Києві на Верховинній вулиці, в цей період я вже була знайома з публікаціями Потопальського Анатолія Івановича, збирала за його інструкцією ці трави, робила настойки і пили з певними періодами і прожила 11 з половиною років і знову попала в лікарню з видаленням яєчників, но в цей період і до цього часу я вживаю настой чистотілу. Сьогодні я звернулась до Анатолія Івановича Потопальського за консультацією. Дякую за надію на життя.

Здоров’я Вашому колективу і особливо Вам, Анатолій Іванович.

Вітаю всіх працівників газети з Новим 2016 роком і ювілеєм. Здоров’я і Божого благословення.

З повагою, Косюк О.В.

Вінницької обл., Литовицький р-н, с.Скипенка

29.12. 2015.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 52

Наша сім’я співпрацювала з Анатолієм Івановичем проходили методи лікування ізатізоном і ліктравами, були дуже здивовані результатами лікування. Дякуємо за працю Анатолія Івановича і його команді.

З 2009 р. ми вирощуємо кавбуз, получаємо хороші врожаї при хорошому догляді і хорошій погоді з сотки можна получити до 500 кг гарбузів.

Дуже дякуємо Анатолію Івановичу та його команді за працю.

Б.А. Кравець

Київська обл.., Бородянський р-н, с. Луб’янка.

грудень 2015

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 52

Мене звати Анна, родом я з невеликого містечка Дзержинськ, що у Донецькій області. Наше місто знаходиться в буферній зоні, інколи бойовики розпочинають його обстріл. Постійно можна чути вибухи, роботу артилерії. Мені довелось виїхати з рідного міста до Києва, батьки вирішили залишитись у місті. Тато і мама за фахом лікарі: травматолог і терапевт, вони допомагають пораненим солдатам, хворим, приймають участь у волонтерських програмах нашого містечка.

На роботі, перукарня-салон «Фокус» я зустріла Артемчук Олену, яка розповіла мені про своє життя, хворобу, яку вона подолала завдяки винайденим лікам Потопальського А.І. Вона розповіла мені про Анатолія Івановича Потопальського та його методики лікування, ознайомила мене з його науковими та публіцистичними працями, зокрема, «Педагогіка толерантності», також ознайомилась з фільмом про рідкісні рослини, які ростуть в дендропарку «Перемога», с. Ходаки. Трави, що ростуть у цьому парку, здатні вилікувати навіть онкологічні хвороби.

Для нашої країни зараз настали нелегкі часи. «Пухлина» на Сході України не дає нормально жити нашим громадянам. І ми ще довго будемо її «лікувати».

Нам всім варто вірити і надіятись на наших людей, таких як А.І. Потопальський, та інших діячів які працюють на благо людства, молитись Богу за мир на нашій рідній землі.

Найближчим часом я їду до Німеччини на навчання. Хочу поділитись отриманими знаннями та досвідом з нашою діаспорою, щоб і за кордоном знали про наших людей, які роблять великий внесок у скарбничку наших досягнень для людства.

Анна

січень 2016 р.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 53

Здравствуйте Анатолий Иванович! Спаси Вас, Господи и всех Ваших коллег за Ваши труды! Беспокоят Вас из Днепропетровска. Мы принимаем Ваши чудо препараты и очень довольны результатом. У моей мамы полиартрит, ревматоидный артрит и  осенью 2014 год началось сильное обострение, ели ходила. После первого курса Ваших препаратов состояние у мамы  улучшилось и сейчас все Слава Богу, Спаси Вас, Господи! Низкий поклон Вам!

С уважением Надежда, Днепропетровск.

15.01.2016
Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 53

Уважаемый, Анатолий Иванович!

Вся наша семья искренне от души благодарна Вам за то, что в свое время мы познакомились с Вашим лекарством изатизон. Благодаря ему и другим Вашим настойкам (лекарствам) моя жена вылечила щитовидку, некоторые узлы рассосались, а один самый большой значительно уменьшился. Также мы применяли изатизон в период гриппа смазывая перед выходом на улицу ноздри, отдельные ранки (прыщи).

Дай Бог Вам здоровья и, несмотря на то, что делается в нашей стране, пожалуйста, продолжайте свое благородное дело.

Слава Украине!!!

С уважением, семья Донченко.

январь 2016

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 54

Шановний Анатолію Івановичу!

Вельми вдячні Вам і Вашому колективу за ту роботу, яку Ви робите. Ваш препарат Ізатізон знаємо як дуже ефективний засіб від вірусних захворювань. А ще він добре заживляє рани.

В нашій організації «Всеукраїнська ліга інвалідів «Надія»» є жінка, яка має таку проблему, як лімфостаз. Ось вона вже 38 років хворіє, а 4х днів було достатньо, щоб ізатізон зняв пухирі зі шкіри на ногах, тобто процес іде, і, дай Боже, вилікуємо її завдяки Вашому препарату.

Ми використовували і Ваші чаї, тому шкодуємо, що їх зараз нема. Надіємось, що настануть кращі часи, і Ви знову їх випускатимете.

При болях в плечовому суглобі я стала змащувати його ізатізоном, і відчула через ніч вже полегшення.

Дай Вам Боже здоров’я і довгих літ, щоб Ваш труд допомагав багатьом людям.

Голова правління ГО Всеукраїнська ліга інвалідів «Надія»

Морєва Лідія Михайлівна.

21 січня 2016 р.

м.Київ.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 54

Шановний Анатолій Іванович!

Я благодарна Вам за такі ліки віл Бога, як Ізатізон, кавбузсорб, чай заспокійливе, олія кавбузол.

Лікуємо Вашими препаратами дітей-сиріт Дитячого будинку «Моя Родина», який знаходиться в с. Хотові, Києво-Святошинського р-ну. Хворі діти добре переносять всі Ваші ліки, лікуються з великим задоволенням, з вірою у Нашого Спасителя, та з вірою в одужання та спасіння!!!

Також лікуються цілющими препаратами мої знайомі з Києва, та київської області. Дуже дякую Вам за Ваш Благородний та Неосяжний вклад в ці ліки та розробки інших препаратів для нашої України та інших країн.

З повагою до Вас, лікар Котапкина Р.Ю.

лютий 2016, м. Київ

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 55

Я співпрацюю з Інститутом молекулярної біології і генетики з відділенням Анатолія Івановича Потопальського, використовую препарат ізатізон і супозиторії. Препарат ізатізон широкого спектру дії, люди дуже задоволені цим препаратом, особисто допомагає при бронхітах, мами лікують дітям отити, говорять, що дуже допомагає. Добре лікує дітям простуду, особливо кашель. Супозиторії беруть в основному жінки, лікують жіночі хвороби, а також, чоловіки лікують простатит, супозиторії з ізатітонієм і прополісом.

Тютченко Олександр Борисович

лютий 2016, м.Київ.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 55

Звернулась вперше до А.І. Потопальського , коли мій син (8 років) захворів цукровим діабетом І типу. При поступленні в лікарню йому одразу ж вкололи інсулін, оскільки рівень глюкози в крові перевищував 24. Через місяць нас виписали з лікарні, і ми звернулися до Анатолія Івановича. Він сину назначив лікування ізатізоновими свічками та кавбузсорбом на 1 міс., після чого я повинна була сина повторно привезти на консультацію. Поки ми проходили назначений курс лікування, моя дитина повністю зійшла з інсуліну. Ми практично місяць були без ін’єкцій! Але, нажаль, я повторно до Потопальського не прийшла, оскільки лікарі мене переконали, що це звичайний медовий місяць, що таке буває на початковій стадії цукрового діабету, про що зараз дуже шкодую.

Ще ізатізонові свічки використовую для дітей (у мене їх двоє ), при вірусних захворюваннях в перші три-чотири дні. На високу температуру тіла вони впливу не мають (збиваю звичайними препаратами для пониження температури), але немає ніяких ускладнень ( захворювання носоглотки, трахеїтів, бронхітів і т.д.  ), які мали місце до використання вищевказаного препарату. Уже два роки використовуємо всією сім’єю  ізатізонові свічки для профілактики в періоди епідемії грипу. І як результат – уже 2 роки не хворіємо грипом!

Тому висловлюю ВЕЛИКУ ПОДЯКУ Потопальському Анатолію Івановичу за те, що він створив такий чудовий препарат, який є панацеєю від всіх хвороб. Бажаю йому здоров’я, довгих років життя і наснаги в роботі!

З повагою Леся м. Київ.

Надруковано: «Педагогіка толерантності» №1(74) 2016, с. 55-56